Stagiair Marketing Pickwick Retail | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Jacobs Douwe EgbertsStagiair Marketing Pickwick Retail

Application deadline 30-04-2016
Placement type Placements
Category

Marketing

Sales

...
>> View all
Level
WO
Location
Utrecht
Deadline:
30-04-2016 (For Past)
Category:

Marketing

,

Sales

Level:
WO
Location:
Utrecht
Start date:
-
30-04-2016
Deadline
Past
View all Internships from Jacobs Douwe Egberts

Stagiair Marketing Pickwick Retail

Johann Jacobs en Egbert Douwes wisten niet waar de reis hen zou brengen, ze hadden alleen de visie dat iedereen de koffie verdient waar hij of zij van houdt. En dat is waar we nu nog steeds voor staan.
 
JACOBS DOUWE EGBERTS geeft vorm aan de toekomst van koffie. Als bedrijf dat zich uitsluitend op koffie- en theeproducten richt, zijn we er trots op dat we iedere dag een rol spelen in de levens van miljoenen mensen. Onze merken zijn onder andere: Jacobs, Tassimo, Moccona, Senseo, L'OR, Douwe Egberts, Pickwick, Kenco, Pilao en Gevalia. Een team van ruim 12.000 ondernemende en gepassioneerde koffie kampioenen, aanwezig in meer dan 80 landen, dragen bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”.
 
Douwe Egberts Retail is de verkooporganisatie voor de merken Douwe Egberts, Kanis & Gunnink, Van Nelle, SENSEO®, L'OR en Pickwick gericht op het supermarktkanaal. Binnen deze unit zijn zo'n 70 professionals werkzaam.
 
Voor het marketingteam Pickwick Retail zijn we vanaf augustus op zoek naar een stagiair voor een periode van 6 maanden.
Read more

Over Pickwick

Als stagiair bij ons marketing team ondersteun je een Senior Brand Manager en een Brand Manager Pickwick door het zelfstandig managen van projecten, waarbij je verantwoordelijk bent voor het plan van aanpak, briefing van/samenwerking met bureaus, interne afstemmingen (denk aan fabriek, sales, shopper marketing, supply chain), timing en budget.
 
Projectvoorbeelden:
 • Ondersteunen, meelopen en leiden van diverse projecten betreffende productontwikkeling (innovaties) en activaties;
 • Business analyses & marktonderzoek, incl. het bijhouden van markt- en consumententrends;
 • Executie van marketingplannen (bijv. promoties, on-pack communicatie, online, etc.), o.a. voor de activatie van Burendag;
 • Beheren van de Pickwick website en Facebook pagina’s en ondersteuning bieden bij ontwikkeling van Pickwicks online-strategie;
 • Ontwikkelen van communicatie-uitingen in diverse mediakanalen zoals print, online, mailings, sampling en POS-materiaal.
Verder ben je gedurende de stageperiode volwaardig lid van het marketingteam en draai je mee met meetings, waardoor je met alle facetten van het vak in aanraking komt.
 
Het betreft een meeloopstage voor Masterstudenten voor 5 dagen per week, eventueel in combinatie met afstuderen voor 1 dag per week (de begeleiding voor afstuderen is beperkt).
Read more

Jouw profiel

 • WO opleiding en affiniteit met marketing/sales (productontwikkeling, communicatie, activatie);
 • Ambitie om in Marketing (FMCG) te gaan werken;
 • Goede conceptuele en analytische vaardigheden;
 • Innovatief, met oog voor trends;
 • Creatief, met zorg voor goede executie;
 • Ondernemend en proactief;
 • In staat zelfstandig projecten te leiden;
 • Pragmatisch en resultaatgericht;
 • Teamplayer met goede sociale en communicatieve vaardigheden (incl. Engels).
Read more

We bieden

Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs/afstudeerders. De stageperiode is per augustus en voor een periode van 6 maanden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een WO instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

 

Read more

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Elianette Prakken, Senior Brand Manager Pickwick Retail, bereikbaar op 030 – 297 2552 of 06 – 3101 1683. Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun je direct online reageren.

 

Read more

Solliciteren voor

Je kunt op deze stage reageren 30 april 2016.

 

Read more

Working at Jacobs Douwe Egberts

Branche
FMCG
Retail
Headquarters Holland
Utrecht
Employee in NL
2100