Stagiair(e) Training Operations Professional | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Jacobs Douwe EgbertsStagiair(e) Training Operations Professional

Application deadline 25-03-2016
Placement type Placements
Category

Operations

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Utrecht
Deadline:
25-03-2016 (For Past)
Category:

Operations

Level:
HBO & WO
Location:
Utrecht
Start date:
-
25-03-2016
Deadline
Past
View all Internships from Jacobs Douwe Egberts

Jacobs Douwe Egberts

JACOBS DOUWE EGBERTS geeft vorm aan de toekomst van koffie en thee. Als bedrijf dat zich uitsluitend op koffie- en theeproducten richt, zijn we er trots op dat we iedere dag een rol spelen in de levens van miljoenen mensen. Onze merken zijn onder andere: Jacobs, Tassimo, Moccona, Senseo, L'OR, Douwe Egberts, Pickwick, Kenco, Pilao en Gevalia. Een team van ruim 12.000 ondernemende en gepassioneerde koffie kampioenen, aanwezig in meer dan 80 landen, dragen bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”.

Read more

Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional

Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional, met het hoofdkantoor in Utrecht, is expert op het gebied van koffie en thee in de buitenshuismarkt en levert een full service concept aan: van apparatuur en ingrediënten tot accessoires, dienstverlening en financiering.
 
De unit Operations van JDE Professional is verantwoordelijk voor de klantgerichte ondersteuning van het gehele verkoop- en after salesproces van alle commerciële units. De afdeling is ingedeeld in de volgende groepen: Customer Relations, Business Processing, Planning en Fulfilment, Field Services en Business Enabling.
 
Voor het Business Enabling team zijn we op zoek naar een stagiair met veel ideeën en energie. Dit is jouw kans om je opgedane organisatie en opleidingskennis te gebruiken en te verbeteren in de praktijk. Het betreft een meeloopstage per direct voor een periode van vijf à zes maanden.
 
Read more

Wat je gaat doen

 • Inventarisatie trainingsbehoefte;
 • Ontwikkelen van e-learning training (algemene vaardigheden en functionele trainingen voor Operations);
 • Verbeteren van processen;
 • Borgen van trainingen in Learning Management System;
 • Naast je stage activiteiten zal je betrokken worden bij overige opdrachten die overeenkomen met jouw interesses en studieachtergrond.
Read more

Jouw profiel

 • HBO/WO Personeelswetenschappen, Personeel & Arbeid, Opleidingskunde, Onderwijswetenschappen of Communicatie;
 • Flexibele instelling;
 • Grote mate van zelfstandigheid;
 • Ervaring met projectmanagement: plannen en organiseren;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels;
 • Initiatiefrijk en enthousiast;
 • Resultaatgericht en een hands-on mentality;
 • Affiniteit met Leren & Ontwikkelen;
 • Teamplayer.
Read more

We bieden

Kiezen voor Jacobs Douwe Egberts betekent kiezen voor een afwisselende, dynamische omgeving, die je veel kansen biedt om jezelf te ontwikkelen. De sfeer is open, ondernemend en informeel. Iedereen die bij ons werkt, heeft de kans om een verschil te maken en vorm te geven aan de toekomst van onze succesvolle organisatie.
 
Voor deze stage geldt een standaard Jacobs Douwe Egberts vergoeding voor stagiairs/afstudeerders. In overleg zullen we de startdatum en duur bepalen. Onze voorkeur gaat uit naar een periode van circa 6 maanden.
Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een HBO of WO instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.
 
Read more

Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun je online reageren ter attentie van Berith Vermeeren, Talent Acquisition Specialist.

Read more

Working at Jacobs Douwe Egberts

Branche
FMCG
Retail
Headquarters Holland
Utrecht
Employee in NL
2100