Stage KPN Client Team | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

KPNStage KPN Client Team

Application deadline 24-06-2015
Start date 01-05-2014
Duration in months
3
to
Duration in months max: 
6
Category

Finance

Marketing

Techniek

...
>> View all
Level
WO
Location
Den Haag
Deadline:
24-06-2015 (For Past)
Category:

Finance

,

Marketing

,

Techniek

Level:
WO
Location:
Den Haag
Duration in months:
3
Start date:
01-05-2014
24-06-2015
Deadline
Past
View all Internships from KPN

Segment en Afdeling

KPN Business Market is het segment binnen KPN dat corporate klanten bedient. We leveren verschillende diensten van standaard telefonie tot complete ICT oplossingen.

Op welke afdeling ga jij werken?
KPN Cliënt Services binnen KPN Business Market is de verkooporganisatie die zich sinds 1 januari 2014 exclusief richt op top-120 corporates in Nederland. De afdeling onderhoudt de generieke relatie met deze (potentiële) opdrachtgevers en creëert business opportunity’s voor alle productdivisies binnen KPN.
KPN Client Services (CS) is ingericht volgens sectoren. CS Sector Finance richt zijn sales- en marketingactiviteiten op banken, verzekeraars en financiële dienstverleners.Naast standaard telecom- en IT diensten creëert de afdeling kansen voor de verkoop van specifieke producten, zoals Mobile Payments en Location Based Services.
CS Sector Finance kent vier focussed clientteams, te weten ABN Amro, ING, Rabobank & Achmea. Je komt in het clientteam ABN AMRO te werken.
Daarnaast is er een team “banking, insurance & financial services” voor andere klanten.

Read more

Wat speelt er op de afdeling?

De markten waarin onze financiele klanten opereren veranderen in een heel snelle tempo, terwijl de traditionele business componenten van KPN naar een commodity verschuiven. Het impact van de veranderingen in consumenten gedrag, economische veranderingen en technology mogelijkheden, brengen enorme mogelijkheden met zich mee, maar ook noodzakelijke ingrijpende veranderingen in bedrijfsmodellen.

Vandaar dat KPN en ABN Amro hebben besloten om deze cruciale veranderingen samen te bespreken om te bepalen of we iets voor elkaar in de lange termijn konden betekenen. Kunnen we bij voorbeeld samenwerken op een nieuwe technologie om onze gezamenlijke klanten beter te bedienen, of ieder geval een verschil maken in de ervaring van een klant die bij ABN Amro bankiert en/of KPN connectivity heeft?
Klanten hebben behoefte aan richting en advies in deze complexe tijden. KPN portfolio ontwikkelt zich continu en biedt een goede basis om specifieke oplossingen te bieden voor financiele corporates.
We kunnen alleen relevant zijn voor de financiele corporate klanten als we drie elementen goed op orde hebben: kwaliteit van levering, actuele kennis van ICT ontwikkelingen, markt en portfolio, en een visie over hoe de toekomst mogelijk eruit gaat zien.
CS bevindt zich in het centrum van deze drie gebieden. Daarom werken we nauw samen met onze collega’s binnen KPN, maar ook met externe bedrijven.
Wij willen de komende jaren nieuwe business creëren en met onze klanten en partners een vruchtbare relatie uitbouwen. Dit maakt onze sector dynamisch, leuk en uitdagend! Wij staan voor succes, energie en een hoge klanttevredenheid! Daar doen we het allemaal voor!

Read more

Jouw profiel

Wat zijn de belangrijke competenties en wat moet een kandidaat in zich hebben?

- Ondernemerschap en leiderschap zijn cruciaal
- Teamspeler
- Analytisch sterk
- Affiniteit met de financiële sector.

Welke studieachtergrond moet de kandidaat hebben?

- Technisch met eventueel een economische/bedrijfskundige aanvulling

Read more

Overige informatie

- Start datum: zsm. Ideaal per 1 mei 2014.
- Looptijd stage: Lengte bespreekbaar. Minimaal 3 maanden, 6 maanden ideaal.
- Aantal uur / dagen per week dat er stage wordt gelopen: In overleg.
- Stage vergoeding: Als je bij KPN stage loopt heb je recht op een stagevergoeding.

Read more

Geïnteresseerd? Klik op de 'Lees Meer en Aanmelden' button en solliciteer gelijk!

Read more

Working at KPN

Branche
Telecom / IT
Technology / Industry
Number of countries
5
Headquarters Holland
Den Haag
Employee abroad
30599