WO Master Afstudeerstage | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

KPNWO Master Afstudeerstage

Application deadline 30-06-2016
Category

Communicatie

Finance

IT

Management

Marketing

Operations

Techniek

...
>> View all
Level
WO
Location
Den Haag
Deadline:
30-06-2016 (For Past)
Category:

Communicatie

,

Finance

,

IT

,

Management

,

Marketing

,

Operations

,

Techniek

Level:
WO
Location:
Den Haag
Start date:
-
30-06-2016
Deadline
Past
View all Internships from KPN

Beschrijving

Bij KPN zijn mogelijkheden om als WO-afstudeerder onderzoek te doen. KPN is een grote organisatie waar je veel kunt leren. Als afstuderende WO student is het mogelijk na je stage te solliciteren voor ons Traineeship: het KPN Young Talent Program!

 

Read more

Jouw rol als WO-master afstudeerstagiair?

Binnen KPN hebben we plaats voor afstudeerders met diverse achtergronden waaronder bedrijfskundig, financieel, technisch/ IT  en economisch. We zijn op zoek naar studenten die goede communicatieve vaardigheden bezitten, analytisch sterk zijn, om kunnen gaan met complexe omgevingen en stevig in hun schoenen staan. In een afstudeeropdracht word je altijd begeleid door senior medewerkers.

Read more

Wat verwachten wij van jou?

  • Je volgt een Master studie 
  • Je hebt een passend afstudeervoorstel/-onderwerp
  • Je bent tijdens je studie actief geweest en heb je jezelf bewezen door bijvoorbeeld relevante bijbanen, stages, nevenactiviteiten zoals commissies/ bestuur, vrijwilligerswerk, buitenland ervaring of topsport.
Read more

Wat bieden wij?

  • Een marktconforme stagevergoeding
  • Reiskosten vergoeding, mocht je deze niet hebben.
  • In het geval van een goede onderzoeksbeoordeling bij KPN is er de mogelijkheid om na je afstuderen versneld in te stromen in het selectietraject voor het Young Talent Program.
Read more

Over KPN?

Koninklijke KPN is marktleider op het gebied van ICT en telecommunicatie in Nederland. Samen met zo’n 19.000 collega’s word je verantwoordelijk voor een excellente dienstverlening aan onze klanten. Als je over die juiste mentaliteit beschikt, krijg je veel ruimte, vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Read more

Meer informatie of solliciteren?

Je stuurt ons een uitgewerkt voorstel en cv toe via het sollicitatieformulier dat hoort bij de afstudeervacature. Vervolgens kijken wij of er binnen KPN mogelijkheden zijn voor jouw onderzoeksvraag. Bij gebleken mogelijkheden sturen we je een online capaciteitentest toe. Zoals je ziet leggen we de lat hoog, maar daar krijg je dan ook een prachtige ervaring voor terug.

Read more

Working at KPN

Branche
Telecom / IT
Technology / Industry
Number of countries
5
Headquarters Holland
Den Haag
Employee abroad
30599