Internship graduate recruitment and MBA management | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Kraft HeinzInternship graduate recruitment and MBA management

Application deadline 31-05-2016
Start date 01-06-2016
Placement type Final Internships
Category

Sales

...
>> View all
Level
WO
Location
Zeist
Deadline:
31-05-2016 (For Past)
Category:

Sales

Level:
WO
Location:
Zeist
Start date:
01-06-2016
31-05-2016
Deadline
Past
View all Internships from Kraft Heinz

Omschrijving

Bij Kraft Heinz company zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons Talent Acquisition team komt versterken. Samen met het Talent Aquicsition team zul je voor het gehele graduate programma van Heinz Europa verantwoordelijk zijn. Hierbij zul je administratieve ondersteuning geven, gesprekken inplannen met kandidaten en samen presentaties geven op universiteiten en evenementen.

Read more

Kernactiviteiten

• Je bent verantwoordelijk voor het versturen en inplannen van assessments (SHL/ERB testen) en het instrueren en informeren van de kandidaten.
• Verantwoordelijk voor het inplannen en bevestigen van sollicitatiegesprekken en correcte verwerking hiervan in het recruitment systeem
• Verantwoordelijk voor het plaatsen van vacatureprofielen op de werkenbijheinz site
• Diverse recruitment gerelateerde administratieve werkzaamheden: afspraakbevestigingen sturen, recruitmentsysteem up to date houden, kandidaten afwijzen etc.
• Organiseren en coördineren van recruitment events en het geven van presentaties op Universiteiten
• Diverse recruitment gerelateerde projecten 

Read more

Functie eisen

We zijn op zoek naar een WO student die geïnteresseerd is in een meewerkstage. De mogelijkheid bestaat om 4 dagen operationeel mee te werken en 1 dag per week thuis aan je scriptie te werken. Bij voorkeur zit je in de laatste fase van de opleiding Arbeid- en Organisatiepsychologie, Personeelswetenschappen of Human Resource Management.

Je bent een energiek en gedreven persoon en komt het beste tot je recht in een (afstudeer)stage waarin je met veel afwisselende en soms onvoorziene werkzaamheden te maken krijgt. We werken in een Europees team, dus je zult veel moeten schakelen met andere landen in Europa. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om veel internationale werkervaring op te doen.  Je bent in staat daarbinnen goed overzicht te behouden, kunt goed je prioriteiten stellen en hebt een pragmatische benadering. Daarnaast vind je het prettig om intensief samen te werken met anderen, zowel collega’s als interne klanten, en beschik je over goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als in het Engels.

Als laatste ben je leergierig ingesteld en ben je gericht op het verbeteren van processen en werkmethoden.

Read more

Bedrijfsinformatie

Kraft Heinz Company is één van de grootste voedingsmiddelenconcerns ter wereld. In Nederland heeft Heinz met top-A merken als Honig, De Ruijter, Venz, Karvan Cévitam, Roosvicée, Brinta, Wyko, Amoy en natuurlijk met Heinz zelf, een leidende positie in Food.

Ons succes wordt bepaald door een ambitieuze en professionele instelling. Binnen een informele cultuur die gericht is op breed samenwerken in en met alle schakels van de business. Dit betekent ruimte voor originaliteit, ondernemerschap en ruime bevoegdheden op basis van verantwoordelijkheid.

Read more

Overige informatie

  • Startdatum: 1-6-2016
  • Standplaats: Zeist
  • Periode: 5-6 maanden
  • Stagevergoeding: o.b.v. 4 dagen € 500,- per maand en o.b.v. 5 dagen € 625 per maand
Read more

Contact

Ben je geïnteresseerd in deze stage en beschik je over de gevraagde opleiding en ervaring, klik dan op de link hieronder 

Read more

Working at Kraft Heinz

Branche
FMCG
Headquarters Holland
Zeist