Sales and Business development stage | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

L'OréalSales and Business development stage

Application deadline 05-10-2016
Start date 01-08-2016
Placement type Placements
Duration in months
5
to
Duration in months max: 
6
Category

Operations

Sales

...
>> View all
Level
WO
Location
Hoofddorp
Salary / month
€ 650.-
Deadline:
05-10-2016 (For Past)
Category:

Operations

,

Sales

Level:
WO
Location:
Hoofddorp
Duration in months:
5
Start date:
01-08-2016
05-10-2016
Deadline
Past
View all Internships from L'Oréal

Waar zijn we naar opzoek

We zijn op zoek naar ambitieuze studenten, met sterke overtuigingen en ideeën. Studenten die avontuurlijk zijn en uitdaging zoeken. We zoeken toekomstige leiders die bereid zijn verder te denken dan de ‘status quo’ en met hun ideeën het verschil willen maken. We need talent! Om onze sales afdeling te versterken, zijn wij op zoek naar een Sales & Business Development stagiair.

Read more

Functie

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Customer Intelligence. Deze afdeling vormt de schakel tussen Marketing, Sales, Logistiek en Customer Service. Je bent spin in het web en werkt nauw samen met alle merken binnen de professionele divisie. 

Read more

Werkzaamheden

Je maakt analyses over omzet, klantontwikkeling en het succes van marketing acties. Je voert markt- en klantonderzoek uit; je verzamelt en analyseert data die je weet te vertalen naar overzichtelijke en bruikbare rapportages voor de diverse afdelingen. Je bent aanspreekpunt voor de sales teams, die jij voorziet van alle informatie en tools die zij nodig hebben om onze producten dagelijks aan onze klanten te verkopen. Gaandeweg je stage, neemt je verantwoordelijkheid toe en zul je de ruimte krijgen je eigen projecten te initiëren en af te ronden. Je leert zo te werken in een professionele omgeving en je draagt tegelijkertijd een steentje bij aan de business. 

Read more

Jouw profiel

  • WO- student (Bachelor/Master)
  • Ondernemend en commercieel
  • Schrikt niet van verantwoordelijkheden en levert graag een toegevoegde waarde
  • Analytisch sterk, flexibel, en weet van aanpakken
  • Open persoonlijkheid, oplossingsgericht en communicatief sterk
  • Vloeiend in Nederlands en Engels
  • Naast je studie actief geweest in nevenactiviteiten
  • Internationale ervaring is een pre
Read more

Carrière

Intern Development Program

L’Oréal investeert in de ontwikkeling van jong talent. L’Oréal biedt tijdens jouw stage het Intern Development Program aan, een ontwikkelingstraject speciaal voor stagiairs. Het IDP biedt gedurende de stageperiode: een welkomstpresentatie, persoonlijke begeleiding, presentatiemogelijkheden, officiële evaluaties en sociale evenementen (lunches, borrels, etc.).

L’Oréal biedt stages in de disciplines van Marketing, Sales, E-Commerce, Finance, Supply Chain, Human Resources, Corporate Communicatie en Public Relations. Naast het ervaren hoe het is om te werken binnen een jong, energiek en dynamisch bedrijf, bieden wij stages aan vol verantwoordelijkheden met de kans na een succesvolle stage aangenomen te worden voor een Young Graduate Program.

Young Graduate Program

Als je bij L’Oréal start, krijg je eigen verantwoordelijkheden vanaf de eerste dag. Bij L’Oréal zul je werken met gedreven en gepassioneerde collega’s en met managers die jou stimuleren het beste uit jezelf te halen. L’Oréal biedt een internationale en diverse werkomgeving waar gezelligheid, naast serieus werk, fundamenteel is in onze teams. L’Oréal neemt haar verantwoordelijkheid als corporate citizen, waar jij als medewerker zelf een actieve rol in kunt spelen.

Wij breken met de huidige trend van vast-omlijnde en algemene traineeships; wij geloven dat iedere carrière uniek is. Daarom bieden wij elke nieuwe werknemer een individueel afgestemd Follow up & Integration Track (FIT) aan. Dit bestaat uit een introductie programma, een mentor, coaching en een individueel trainingsprogramma aan. Trainingen kunnen zowel lokaal zijn als op ons hoofdkantoor in Parijs. Een verrijkende ervaring waar je internationale peers zult ontmoeten. Na jouw individuele FIT ben jij in staat om als echte professional je eigen carrière, gedreven door jouw ambities en capaciteiten op te bouwen. Bij L’Oréal zul je snel groeien en ontwikkelen. Internationale stappen kunnen hier een onderdeel van zijn. Per jaar nemen wij gemiddeld 25 Young Graduates aan op verschillende afdelingen De disciplines waar jij in kunt starten zijn Marketing, Sales, Finance en Supply Chain.

Read more

Wat bieden wij aan

Deze meewerkstage is fulltime, voor een duur van 5 tot 6 maanden. Je ontvangt een bruto stagevergoeding van €650,- per maand en reiskostenvergoeding, mits je niet in het bezit bent van een student ov-jaarkaart.

L’Oréal biedt tijdens jouw stage het Intern Development Program aan, een integratietraject speciaal voor stagiairs. IDP biedt gedurende de stageperiode: een welkomstpresentatie, persoonlijke begeleiding, presentatiemogelijkheden, officiële evaluaties en sociale evenementen (lunches, borrels etc.).

Startdatum: 1 augustus 2016

Read more

Working at L'Oréal

Branche
FMCG
Retail
Number of countries
130
Headquarters Holland
Hoofddorp
Employee abroad
78611
Employee in NL
420