Meewerkstage Nestlé – Marketing | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Nestlé NederlandMeewerkstage Nestlé – Marketing

Application deadline 01-02-2016
Start date Immediately
Placement type Placements
Category

Marketing

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Amstelveen
Deadline:
01-02-2016 (For Past)
Category:

Marketing

Level:
HBO & WO
Location:
Amstelveen
Start date:
-
01-02-2016
Deadline
Past
View all Internships from Nestlé Nederland

Meewerkstage Nestlé – Marketing

Op het hoofdkantoor van Nestlé bekend van merken als MAGGI, NESCAFÉ, KITKAT en NESQUIK, hebben we vanaf januari 2016 (startdatum in overleg) plaats voor meerdere marketing stagiaires op onze verschillende afdelingen. Ben jij een marketing topper, en wil je deze kennis in praktijk brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Read more

Wij zoeken:

Enthousiaste HBO/WO-student(e) die het een mooie uitdaging vindt om mee te werken op verschillende projecten en zo ervaring op kan doen met alle facetten van marketing binnen de FMCG.

Jij:
•             hebt affiniteit met marketing en bent creatief;
•             bent nieuwsgierig, enthousiast en niet bang om de handen uit de mouwen te steken;
•             bent in staat om zelfstandig te werken, maar ook in teamverband;
•             hebt affiniteit met (digitale) commercie en bent communicatief sterk;
•             bent nauwkeurig en analytisch.
 
Tot jouw stage werkzaamheden behoren onder andere:
 
•             Product: productontwikkelingstraject(en) o.b.v. bestaande merken/producten;
•             Packaging: ondersteuning bij nieuwe designs voor verpakkingsontwerpen;
•             Communicatie: ondersteuning bij het opzetten en uitrollen van de communicatie campagnes, (zowel off-line als online);
•             Research: deskresearch op eigen merken en concurrentie;
•             Ondersteuning van het marketing team met hun dagelijkse werk.
 
De precieze invulling van de stage wordt in de eerste fase afgestemd en kan verschillen per afdeling.
Read more

De verschillende afdelingen:

Nestlé Culinary: MAGGI
MAGGI heeft een brede range fantastische producten, waaronder Braadstomen, Roerbaknoedels, Bouillon, Basis voor Soep, Opkikker, Sauzen, Jus en Puree. ‘Een beetje van jezelf, en een beetje van MAGGI’ is al jaren een begrip in de Nederlandse keukens.
 
Nestlé Purina
Bij PURINA® zetten wij ons met passie in om honden en katten een beter leven te geven. Daarom stellen we al meer dan 80 jaar alles in het werk om dieren en hun eigenaren te helpen: door middel van onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, een beter begrip van hun behoeften, de verspreiding van advies en informatie en het delen van onze ervaringen met huisdierenliefhebbers over de hele wereld.
 
Nescafé Drinks
Nestlé is 's werelds grootste koffiebrander. Wereldwijd is NESCAFÉ de meest gedronken koffie en het wordt in bijna alle landen in de wereld verkocht. NESCAFÉ soluble heeft een brede range kwalitatief hoogwaardige concepten, waaronder NESCAFÉ Original, NESCAFÉ Gold, plus een breed aantal varianten Cappuccino’s en Latte’s.
 
Nestlé Professional Beverages
De Business Unit Nestlé Professional Beverages ontwikkelt en verkoopt Out of Home koffieconcepten van NESCAFÉ. Tijdens deze interessante en uitdagende stage zal je je gaan bezighouden met het organiseren van 2 evenementen, de optimalisatie van onze website en het uitrollen van een CRM programma. Ook zal je proactief mee mogen denken met brand activatie en brand awareness.
 
Nestle Professional Food
De Business Unit Nestlé Professional Food ontwikkelt en verkoopt een breed assortiment food producten onder de merken CHEF, MAGGI en BUITONI. Onze klanten zijn professionele grootverbruikers bij horeca, instellingen en bedrijven. Tijdens deze ondernemende stage zal je actief meewerken aan productontwikkelingen en –lanceringen, brand campagnes en digital engagement activiteiten.
 
Nestlé Confectionery 
Nestlé heeft een brede range fantastische chocolademerken waaronder KITKAT, LION, NUTS, ROLO, BROS en SMARTIES. Deze merken worden al jaren ondersteund in de media met spraakmakende campagnes. ‘Have a break, have a KitKat’ is al jaren de bekende slogan van KITKAT en de ROLO TV-commercial met de Olifant is verkozen tot commercial van de vorige eeuw!
 
Read more

Wij bieden:

Een unieke kans om mee te maken hoe het is om als Marketeer bij een groot FMCG bedrijf te werken. Je wordt gedurende 6 maanden uitstekend begeleid en werkt als volwaardig lid in een multidisciplinair team met een no-nonsense mentaliteit. Je krijgt de kans om veel te leren op het gebied van marketing. De stage is voor 5 dagen per week. Daarnaast is deze stage natuurlijk bij uitstek de kans om kennis te maken met de organisatie Nestlé.

Read more

Working at Nestlé Nederland

Branche
FMCG
Number of countries
150
Headquarters Holland
Amstelveen
Employee abroad
339000
Employee in NL
900