Afstudeerstage Facility Management | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

NSAfstudeerstage Facility Management

Application deadline 12-03-2014
Start date - t/m 12-03-2014
Placement type Final Internships
Category

Management

...
>> View all
Level
HBO
Location
Haarlem
Deadline:
12-03-2014 (For Past)
Category:

Management

Level:
HBO
Location:
Haarlem
Start date:
12-03-2014
12-03-2014
Deadline
Past
View all Internships from NS

Vind je dit interessant?

Studeer jij Facility Management en ben je opzoek naar een afstudeeropdracht? Stuur ons een stagevoorstel en creëer hiermee jouw ideale afstudeeropdracht!

Read more

Hier ga je werken

Om succesvol voor deze stage in Haarlem te zijn, zit je in je afstudeerfase en volg je een HBO studie in de richting van Facility Management. Om de rol van stagiair(e) goed te kunnen vervullen ben je zelfstandig, ondernemend en heb je goede communicatieve vaardigheden. De duur van de stage en de startdatum zijn in overleg met je NS stagebegeleider vast te stellen.

Read more

Waar ben je goed in?

Ruim 1,1 miljoen treinreizigers rekenen iedere dag weer op goed werkende en veilige treinen. NedTrain is hier verantwoordelijk voor. Wij zorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week voor het onderhoud, schadeherstel, revisie en reiniging van treinstellen. NedTrain wordt gedreven door techniek, maar ook veiligheid, kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie zijn belangrijke thema’s . Kom je bij ons stage lopen, dan krijg je een veelzijdige en uitdagende werkplek. Jouw werk doet ertoe! Want zonder treinen, geen NS. Kijk voor meer informatie op www.nedtrain.nl.

Read more

Wat ga je doen?

Stagelopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding.

Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is. Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door op de button ‘solliciteren’ te klikken waarbij je gevraagd wordt om je CV en motivatiebrief toe te voegen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Daphne van der Sprong (stagecoördinator), telefoonnummer 06-19283568.

Read more

Working at NS

Branche
Banking/Finance
HR
Technology / Industry
Transport / Logistic
Number of countries
4
Headquarters Holland
Utrecht
Employee in NL
32000