Revenue Management | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

PepsiCoRevenue Management

Application deadline 31-03-2014
Start date 01-04-2014
Category

Finance

...
>> View all
Level
HBO & WO
Deadline:
31-03-2014 (For Past)
Category:

Finance

Level:
HBO & WO
Location:
Start date:
01-04-2014
31-03-2014
Deadline
Past
View all Internships from PepsiCo

Ben jij:

• Een teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden?
• Resultaatgericht en iemand die graag het initiatief neemt?
• Accuraat en sterk analytisch ingesteld?
• Zelfstandig en flexibel in jouw werkwijze?
• Een doorzetter met organisatorisch talent?
• Klaar om de komende maanden om al je kennis in praktijk te brengen?

Read more

Wat houdt jouw stage in?

Per April zoeken we een stagiair op de Revenue Management (Commercial Finance) afdeling voor een periode van 5 a 6 maanden voor minimaal 4 dagen per week. Je krijgt tijdens deze meewerkstage de mogelijkheid om mee te draaien met het Revenue Management Team, dat bestaat uit een Business Planning & Commercial Manager, Sr.Revenue Manager en Commercial Controllers.

Als Revenue Management Stagiair ben je de spin in het web midden in de commerciële organisatie. Je hebt een financiële rol waarbij je probeert samen met je sales- en marketingcollega’s onze merken in de markt te zetten. Je maakt hierbij analyses uit de categorie, markttrends en klanten, als basis om de Nederlandse Revenue Management strategie te realiseren. Hierbij lopen je werkzaamheden uiteen van het opstellen van rapportages tot het verzinnen van een winstgevende promotiestrategie. Je bent hierbij in staat om te denken vanuit klant- en consumentengedrag om de juiste informatie te verzamelen en analyseren. De gekozen strategieën implementeer je, samen met de merk- en accountteams, uit bij onze klanten.

Samen met de andere Revenue Managers ontwikkel en implementeren je de Nederlandse Revenue Management Strategie. Deze bestaat voornamelijk uit 3 belangrijke pilaren: promotiestrategie, innovatie/renovatie en productmix management.
Kortom, een unieke stage die veel eigen verantwoordelijkheid biedt en jou de mogelijkheid geeft praktische commercial finance ervaring op te doen bij een groot internationaal merk!

Read more

Jouw profiel:

Must Haves:
 HBO/Universitair werk/denkniveau.
 Proactief, zelfstartend en leergierig.
 Ambitieus.
 Resultaatgericht.
 Beheersing van de Nederlandse taal en Engelse taal.
 Goede kennis in Excel en software programma’s.

Nice to Have:
 Bedrijfskundige/Bedrijfseconomische achtergrond.
 Goed in het stellen van prioriteiten.
 Kennis in PowerPoint.

Read more

Wat bieden wij jou:

Wij bieden je een leerzame stage in een jong en enthousiast team waarbij alle facetten van Commercial Finance aan de orde komen. De succesvolheid van onze merken wordt bepaald door onze mensen. PepsiCo is een ‘growth’ company en daarbij het op twee na snelste groeiende voedingsmiddelenbedrijf ter wereld. Om deze groei te realiseren is het essentieel dat onze mensen zich blijven ontwikkelen. Ons doel is dan ook om jouw talent te koppelen aan onze uitdagende bedrijfsdoelstellingen. Hierbij bieden we je een informele, persoonlijke bedrijfscultuur die ideaal is om jouw kennis en creativiteit in te zetten en daarbij jouw eigen vakkundigheid sterk te ontwikkelen. Dit maakt ons een commerciële award winning organisatie, een TopEmployer én een Great Place To Work. Daarnaast bieden wij je een stagevergoeding van €435,- per maand op basis van een 40-urige werkweek.

Read more

Solliciteren?

Als je meer informatie wilt over het doorlopen van een stage, of over deze vacature kun je contact opnemen met Floor Wijgergangs (030-2473586) Wil je solliciteren? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar Stage@pepsico.com

Read more

Over PepsiCo Nederland

PepsiCo is één van de grootste voedingsmiddelenbedrijven ter wereld met merken in hartige tussendoortjes, ontbijtgranen en dranken en met 285.000 medewerkers met activiteiten in meer dan 200 landen.
In Nederland ken je PepsiCo van merken als Pepsi, 7-Up, Gatorade sportdrank en Tropicana vruchtensappen en natuurlijk van tussendoortjes als Lay's, Smiths, Doritos, Cheetos, Duyvis en Snack a Jacks. Ook behoren de ontbijtgranen van het merk Quaker met producten als Cruesli, Energy Mix en HO-havermout tot PepsiCo. Momenteel zijn ongeveer 850 medewerkers werkzaam in Nederland.
Er zijn in totaal drie fabrieken in Nederland. De hartige tussendoortjes produceren we in Broek op Langedijk (Lays, Smith) en Zaandam (Duyvis). In Rotterdam staat de Quaker fabriek. Tropicana en Looza worden geproduceerd in België. Daarnaast werken we samen met Vrumona voor het bottelen en het verkopen van onze koolzuurhoudende frisdranken.
Het Hoofdkantoor van PepsiCo Nederland is gevestigd in Utrecht, waar onder andere de afdeling Revenue Management werkzaam is.

Read more

Working at PepsiCo

Branche
Consultancy
FMCG
Technology / Industry
Number of countries
45
Headquarters Holland
Utrecht
Employee abroad
285000
Employee in NL
750