Human Resources Stagiair | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Perfetti van Melle BeneluxHuman Resources Stagiair

Application deadline 11-07-2016
Category

HR

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Breda
Deadline:
11-07-2016 (For Past)
Category:

HR

Level:
HBO & WO
Location:
Breda
Start date:
-
11-07-2016
Deadline
Past
View all Internships from Perfetti van Melle Benelux

Human Resources Stagiair

Al meer dan honderd jaar bedenken, maken en verkopen wij over de hele wereld de leukste en lekkerste snoep- en kauwgommerken. Wij, dat zijn de 17.000 collega’s die wereldwijd bij Perfetti Van Melle werken. Want het succes van Mentos, Smint, Frisk, Klene, Fruittella, Chupa Chups en Look-O-Look begint bij alle medewerkers van Perfetti Van Melle. En bij het ondernemerschap, de betrokkenheid, visie en innovatie die wij allemaal elke dag opnieuw meebrengen naar ons werk.

Voor de commerciële organisatie Perfetti Van Melle Benelux gevestigd te Breda, zijn we voor de afdeling Human Resourcesop zoek naar een:

Read more

Human Resources Stagiair (36 uur per week)

Human Resources staat dicht bij de business en bouwt doorlopend aan instrumenten voor de toekomst. Door continu in te spelen op ontwikkelingen en trends in de maatschappij, de markt en onze organisatie draagt HR bij aan de doelstellingen van Perfetti Van Melle en de employability van onze medewerkers.

Bij Perfetti Van Melle werken we hard aan het creëren van een vitale organisatie. Generatiemanagement en programma’s zoals Sweet Life, een intensief en individueel vitaliteitsprogramma, zorgen er voor dat al onze medewerkers fysiek en mentaal in beweging blijven.

Wil jij samen met ons werken aan het implementeren en verder uitrollen van deze programma’s? En vind je het leuk om onze stagedesk te runnen? Je inventariseert dan  waar er stageplaatsen zijn binnen Perfetti Van Melle, je zet zelf de vacatures uit, voert de sollicitatiegesprekken en onderhoudt contacten met scholen en universiteiten.

Read more

Wij zoeken

Voor deze meewerkstage van 36 uur per week zoeken wij studenten met een HBO/WO Human Resources achtergrond die de uitdaging aan willen gaan om samen met ons te werken aan een vitale organisatie. Ben jij enthousiast, weet je van aanpakken, ben je pro-actief en een kei in organiseren? Dan zoeken wij jou!

Read more

Interesse?

Reageer via onderstaande link en stuur ons je cv en motivatiebrief toe. Voor vragen betreffende de inhoud van de stage kan je contact opnemen met Lore Dortland tel.nr. 076 5275383. 

Read more

Working at Perfetti van Melle Benelux

Branche
FMCG
Headquarters Holland
Breda
Employee abroad
18000
Turnover
301000000