Meewerkstage Cultuurverandering bij PostNL in Den Haag | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

PostNLMeewerkstage Cultuurverandering bij PostNL in Den Haag

Application deadline 23-06-2015
Placement type Placements
Category

HR

...
>> View all
Level
WO
Location
Den Haag
Deadline:
23-06-2015 (For Past)
Category:

HR

Level:
WO
Location:
Den Haag
Start date:
-
23-06-2015
Deadline
Past
View all Internships from PostNL

De vacature

Cultuur & Betrokkenheid heeft binnen PostNL veel aandacht. Op basis van o.a. de visie, strategie, kernwaarden en leiderschapscompetenties zijn vier cultuurthema’s ontwikkeld. Het doel is om alle medewerkers (ruim 50.000) van PostNL het aan de cultuurthema’s gekoppelde gewenste gedrag te laten doorleven.
In het centrale cultuurteam, waar jij deel van gaat uitmaken, ondersteunen we de Business met het implementeren van het gedrag dat hoort bij deze onderwerpen. Hiervoor loopt in 2015 een cultuurprogramma.

Regie voeren, in gesprek zijn met en het faciliteren van de business zijn onderwerpen die jou dagelijks bezig zullen houden. Maar ook communicatie over cultuur, het initiëren van nieuwe projecten en inspireren over deze onderwerpen zijn ondergebracht binnen het Cultuurteam.

Het meewerken bevat alle onderdelen die hierboven zijn genoemd, je levert je bijdrage hieraan door pro actief te zijn, je plan te trekken op de aan jouw toebedeelde onderdelen.

Read more

Jouw profiel

  • WO
  • 3e jaars / laatstejaars
  • Opleidingsrichting: (Arbeids en Organisatie of Sociale) psychologie, onderwijskunde, verandermanagement, organisatiekunde, bedrijfskunde
  • Specifieke eisen / kenmerken; taakgericht, communicatief sterk, organisator, analytisch
  • Goed met MS office
  • Durf, ondernemerschap, duidelijke eigen mening.
Read more

Wat biedt PostNL?

PostNL biedt een leuke en informele werkomgeving. Wij zijn een organisatie die volop en altijd in beweging is. Wij kennen een werkweek van 40 uur per week en bieden een marktconforme stagevergoeding aan.
De Stagiairs PostNL (STAP) – voor en door stagairs – geeft je stageperiode een extra dimensie. STAP-leden organiseren zelf activiteiten, met ondersteuning van HR en Young PostNL. Als lid van deze club maak je kennis met ons bedrijf en collega stagiaires.

Read more

Plaats in de organisatie

Over de afdeling

Je maakt deel uit van het team van Learning & Development, wat bestaat uit adviseurs, support en een manager Learning & Development. De projectleider van Cultuur is je aanspreekpunt.

Read more

Over PostNL

PostNL is de vindingrijke partner in de wereld van verzenden en ontvangen. Dat zijn wij al 200 jaar. We zijn in de eerste plaats actief op het gebied van post, pakketten en e-commerce, maar bieden ook diensten aan op het gebied van data- en documentmanagement, direct marketing en fulfilment. Buiten Nederland zijn we actief in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, België en Luxemburg. Bij PostNL werken in totaal meer dan 59.000 mensen. In 2013 bedroeg onze omzet € 4,3 miljard.

We lopen graag voorop. We zijn het modernste postbedrijf van de wereld. Daar zijn we trots op. Als het eerste beursgenoteerde postbedrijf zijn we een voorbeeld voor de rest van de wereld in het automatisch sorteren van brieven. Daarnaast speelt ons innovatieve pakkettennetwerk optimaal in op de wensen van webwinkeliers.

Read more

Working at PostNL

Branche
Banking/Finance
FMCG
Telecom / IT
Technology / Industry
Transport / Logistic
Headquarters Holland
Den Haag
Employee in NL
59000