Vacature Meeloopstagiair(e) Digital Strategy & Innovation | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

PwCVacature Meeloopstagiair(e) Digital Strategy & Innovation

Application deadline 14-08-2016
Placement type Placements
Duration in months
4
Category

Marketing

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
14-08-2016 (For Past)
Category:

Marketing

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Duration in months:
4
Start date:
-
14-08-2016
Deadline
Past
View all Internships from PwC

Vacature Meeloopstagiair(e) Digital Strategy & Innovation

Wil je een meeloopstage in Digital Strategy doen? Dat kan bij PwC. Je loopt mee op verschillende interne en externe opdrachten, zodat je in staat bent om de theorie te toetsen aan de praktijk en je je kennis in korte tijd kunt uitbreiden. 

 

Read more

Wie ben je?

Je bent een talentvolle, ambitieuze en leergierige student. Je wilt jezelf ontplooien en vaardigheden, inzichten en relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen. Je hebt een passie voor digital en bent handig met web tools die klantgedrag in kaart brengen, of visualisatietools die helpen onze adviezen tot leven brengen.

  • Je bent bij voorkeur een Master student met een bedrijfskundig, design of marketingprofiel. Als je een derdejaars Bachelor student bent of andere studie volgt, maar wel duidelijke affiniteit met commerciële strategie en digitale ontwikkelingen hebt, dan ben je ook welkom om te solliciteren;
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, hebt gedegen kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Ook ben je analytisch ingesteld en kan je prima overweg met Microsoft PowerPoint en Excel;
  • Je werkt graag in teamverband, bent proactief, hebt oog voor detail en presteert prima onder tijdsdruk;
  • Je bent minimaal vier maanden fulltime beschikbaar;
  • Ervaring met customer experience, online measurement tools (zoals social en web analytics), visual design en prototyping is een pré.
Read more

Hoe ziet je werk eruit?

Je bent een belangrijke schakel binnen het Digital team en ondersteunt bij de uitvoering van projecten en de voorbereiding van pitches. Je ondersteunt bij het analyseren van strategische vraagstukken onder andere rondom klant- en marktsegmenten, e-commerce, marketing & sales met behulp van measurement tools. Je krijgt eigen verantwoordelijkheden en de vrijheid om werkzaamheden naar je toe te trekken en deze zelfstandig uit te voeren.

 

Read more

Wat bieden we je?

Als je bij PwC stage komt lopen, zal je werken aan uiteenlopende projecten voor externe klanten en voor onze afdeling. Je zal werken met gedreven en enthousiaste collega’s die hoge eisen stellen aan het werk dat geleverd wordt. Mede daarom krijgt je persoonlijke ontwikkeling veel aandacht. 

 

Read more

Wij bieden:

  • Een stage op een unieke afdeling die analytisch en creatief werk rond digitale ontwikkelingen combineert;
  • Een afwisselende stageomgeving in een prettige en collegiale sfeer, waarin je uitdagende opdrachten voor PwC en diverse klanten uitvoert;
  • Een persoonlijke begeleider, een professional uit de praktijk, die regelmatig contact met je heeft en je ondersteunt op persoonlijk en vakinhoudelijk gebied;
  • Samenwerking met verschillende teams, zowel in competentiegroepen, als in meerdere industrieën. Hierdoor ontwikkel je een steile leercurve;
  • Een laptop van de zaak.
Read more

Wie zijn we?

Bij PwC Nederland werken ruim 4.300 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende stage in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

Deze functie valt binnen het werkveld Advisory, waarin we klanten adviseren op de terreinen van corporate strategy, fusies en overnames, organisatieontwikkeling, performance improvement en crisismanagement.

Read more

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen?  Als je jouw sollicitatie inclusief CV, motivatiebrief en cijferlijsten indient, krijg je na 2 weken een reactie op je sollicitatie.

Read more

Working at PwC

Branche
Accountancy
Banking/Finance
Consultancy
Law / Fiscal / Notary
Number of countries
158
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
180500
Employee in NL
4300