Meewerkstage HRM | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

RabobankMeewerkstage HRM

Application deadline 11-05-2016
Placement type Placements
Category

HR

...
>> View all
Level
HBO
Location
Den Haag
Deadline:
11-05-2016 (For Past)
Category:

HR

Level:
HBO
Location:
Den Haag
Start date:
-
11-05-2016
Deadline
Past
View all Internships from Rabobank

Meewerk Stage HRM

Ben jij op zoek naar een interessante stage waarin  je binnen onze bank regio (groot) Den Haag echt mee mag werken op onze afdeling HRM?

 

Read more

De functie

Je gaat echt meewerken op onze afdeling, zowel met de HR assistenten, HR adviseurs en de manager HRM. Hierdoor is je takenpakket erg breed en uitdagend. Je voert zelfstandig en in samenwerking met je collega’s opdrachten uit. Voorbeelden zijn onder andere het voorbereiden van beleidsvoorstellen, administratieve werkzaamheden en voorkomende projecten met betrekking tot in-, door- en uitstroom van personeel. Daarnaast doe je vanuit jouw frisse blik voorstellen hoe werkzaamheden efficiënter en/ of kwalitatief beter uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast is er voldoende ruimte om je eigen interessegebied te ontwikkelen.

Read more

De afdeling

Binnen de afdeling Human Resource Management werken op dit moment 8 professionals verdeeld over een manager HRM, vier HR adviseurs, twee HR assistenten en één Recruiter. Dit is jouw kans om deel uit te gaan maken van een dynamische en innovatieve omgeving.

 

Read more

Je bagage

Om een succesvolle stage binnen onze bank te kunnen invullen heb je in je bagage:
  • Je volgt een HBO opleiding in de richting van Human Resource Management, en bent tweede of derdejaars student
  • Je kunt goed samenwerken, plannen en organiseren
  • Je bent integer en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je beschikt over een gezonde ambitie, bent servicegericht en accuraat
  • Je bent proactief en je bent en in staat bent om zelfstandig te kunnen functioneren
  • Je communicatieve eigenschappen (mondeling en schriftelijk) zijn goed ontwikkeld
Read more

Over Rabobank Regio Den Haag

Rabobank Regio Den Haag is een ondernemende stadsbank met ruim 500 medewerkers binnen de Rabobank Groep. Met gemotiveerde medewerkers op verschillende kantoren in de regio Den Haag werken we aan het realiseren van ambities van de bank en van de klant. Werken bij Rabobank Regio Den Haag betekent niet alleen werken in een professionele omgeving. Tevens is onze bank betrokken bij haar omgeving. Bij de Rabobank draait het om respect, integriteit, professionaliteit en duurzaamheid. Ben je op zoek naar een werkomgeving waar jij het belangrijk vindt om mensen echt verder te helpen en voel jij je helemaal thuis in de regio Den Haag? Ben jij het talent waar wij naar op zoek zijn, iemand die zich kan conformeren aan onze merkwaarden, betrokken, dichtbij en aantonend? Wij maken graag kennis met jou!

 

Read more

Onze cultuur

Als coöperatieve bank willen wij van betekenis zijn voor onze klanten en hun omgeving. We weten dat je met samenwerken verder komt. En betere resultaten boekt. Niet voor onze aandeelhouders - want die hebben we niet, wél voor onze leden en klanten. Bijdragen aan de ambities van onze klant. Als jij het verschil wilt maken en samen met de klant meer wilt bereiken, heb jij het in je om de Rabobank te worden. 

Read more

Ons aanbod

We verwachten veel van je, maar bieden je nog meer:
  • Je krijgt de mogelijkheid om in een professionele omgeving te werken
  • Het is niet zo maar een stage, je werkt in een dynamische omgeving waarbij je echt mee mag werken op een uitdagend niveau!
Read more

Stagevergoeding

De stagevergoeding is marktconform.

Read more

Working at Rabobank

Branche
Banking/Finance
Number of countries
48
Headquarters Holland
Utrecht
Employee abroad
60000
Employee in NL
32000