Meewerkstage Klantenservice Bedrijven | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

RabobankMeewerkstage Klantenservice Bedrijven

Application deadline 31-12-2014
Start date 01-02-2015 t/m 01-06-2015
Category

Sales

Communicatie

...
>> View all
Level
HBO
Location
Zwaagdijk-Oost
Deadline:
31-12-2014 (For Past)
Category:

Sales

,

Communicatie

Level:
HBO
Location:
Zwaagdijk-Oost
Start date:
01-02-2015 t/m 01-06-2015
31-12-2014
Deadline
Past
View all Internships from Rabobank

De bank

De Rabobank wil graag dat het goed gaat met haar klanten. En met de wereld waarin zij leven. Daarom investeren we in langdurige relaties met onze klanten en helpen we om hun leefomgeving te verbeteren. Onze winst keren we dan ook niet uit aan aandeelhouders, die hebben we niet, maar komt ten goede aan de samenleving. Spreekt deze manier van werken je aan? Dan heb jij de genen om de Rabobank te worden.

Rabobank West-Friesland heeft 397 medewerkers in dienst. Binnen de bank heerst een informele, open en ambitieuze cultuur waarin eigen initiatief en verantwoordelijkheid centraal staan. Daarnaast zijn ondernemerschap, klantgedrevenheid en enthousiasme begrippen die goed bij onze bank passen.

Read more

De stageplaats

De stageperiode loopt van februari tot en met juni 2015. Je bent werkzaam op de afdeling Klantenservice Bedrijven. Deze afdeling is de eerste ingang voor zakelijke klanten. Hier vindt de afhandeling van klantvragen via alle directe kanalen plaats: telefoon, email, chat en SMS. Jouw ambitie is klanten snel, accuraat en op klantgerichte wijze te bedienen. In overleg met jou zullen jouw werkzaamheden en een eventuele stage-opdracht geformuleerd worden.

Rabobank zal zich ervoor inzetten dat jouw stage een nuttige fase van je studie wordt, waarin je opgedane kennis kan toetsen in de praktijk. Een periode waarin dus veel te ontdekken en te leren valt. Rabobank West-Friesland wil ook graag het nodige van jou leren.

Read more

Wie ben jij als stagiair?

                        Je kunt goed samenwerken, organiseren en plannen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

                        Je volgt een commerciële of economische HBO opleiding. 

                        Sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

                        Je bent stressbestendig.

                        Je hebt een pro-actieve houding.

                        Je bent klant- en resultaatgericht.

                        Bij voorkeur heb je affiniteit met het bankwezen.

Read more

Ons aanbod

Bij deze stage hoort een stagevergoeding en begeleiding op de werkvloer. Wij bieden jou een uitgelezen kans om je kennis en (werk)ervaring te vergroten. Je krijgt de ruimte zelfstandig diverse activiteiten uit te voeren.

 

Read more

Word jij onze nieuwe stagiair?

Stuur dan je cv en motivatie vóór 31 december a.s. toe via deze website. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Recruiter Regionaal Recruitment Noord-Holland op telefoonnummer 020-7777185.

Wij maken je erop attent dat wij in het kader van onze "Regeling Screening Rabobank", alle nieuwe medewerkers binnen de Rabobank Groep toetsen op hun betrouwbaarheid om een functie bij de Rabobank Groep te vervullen.

Read more

Working at Rabobank

Branche
Banking/Finance
Number of countries
48
Headquarters Holland
Utrecht
Employee abroad
60000
Employee in NL
32000