Meewerkstagiair Communicatie | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

RabobankMeewerkstagiair Communicatie

Application deadline 15-12-2014
Placement type Final Internships
Duration in months
6
Category

Communicatie

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Utrecht
Deadline:
15-12-2014 (For Past)
Category:

Communicatie

Level:
HBO & WO
Location:
Utrecht
Duration in months:
6
Start date:
-
15-12-2014
Deadline
Past
View all Internships from Rabobank

De stage

We zoeken een stagiair(e) met bijvoorbeeld een HBO-studierichting Communicatie. Tijdens je stage krijg je de kans om allround kennis te maken met de ontwikkeling en uitvoering van communicatieplannen. De werkzaamheden zijn veelzijdig en omvatten tenminste de volgende taken:
Voorbereiden contentoverleg
Aansturen productie communicatiemiddelen (in en externe bureaus)
Zorgen voor implementatie, evaluatie van communicatiemiddelen
Bijhouden en chasen communicatie actielijst en voortgang
Verzamelen van/overzicht maken van alle geproduceerde uitingen
Verzorgen van communicatie distributielijsten en distributie
Onderhouden van content database
Opzetten en beheren van online communities
Herkent communicatiekansen uit het Client Centricity programma en is in staat deze in concrete communicatie activiteiten om te zetten

Read more

De afdeling

Als Rabobank Client Focus team staan wij voor het faciliteren van excellente klantbeleving en service. Op basis van continue klant feedback en in co creatie met onze klanten creëren we nieuwe werkwijzen, klantoplossingen en delen we best practices. Zo vullen we onze missie in “wij helpen de klanten op de allerbeste manier door het potentieel van de Rabobank te activeren”. We zijn resultaatgericht met oog voor de omgeving en voor elkaar. Die manier van denken en doen past bij ons. Ook binnen de bank gaan we zo met elkaar om.

Read more

Functie-eisen

Ben jij op zoek naar een meewerkstage met veel afwisseling in een turbulente omgeving? Ben je klantgericht, ambitieus, accuraat, en zelfstandig? Vind je het leuk creatieve ideeën om te zetten naar impactvolle communicatie? Sta jij stevig genoeg in je schoenen, ga je graag zelf op onderzoek uit en spreekt onze manier van werken je aan? Dan is deze stage opdracht iets voor jou.

Read more

Competenties

Naast de drie Rabobank kerncompetenties Samenwerken, Klantfocus en Resultaatgerichtheid herken je in jezelf de volgende competenties:
Zorgt voor concrete, actiegerichte plannen en processen
Initieert actie en het oplossen van problemen

 

Natuurlijk word jij ook beoordeeld op jouw prestaties. Om je goed te kunnen beoordelen ontvangen wij graag een CV, motivatiebrief, beoogde stageperiode en, toegevoegd aan jouw motivatiebrief, jouw cijferlijst.

Let op! Tijdens je stage is het wettelijk verplicht om ingeschreven te staan bij de hogeschool/universiteit gedurende de hele stageperiode.

Read more

Start en periode

Startdatum: in overleg, liefst op korte termijn
Duur: 6 maanden
Aantal dagen: minimaal 3 dagen

Read more

Stagevergoeding

De Rabobank betaalt een maandelijkse stagevergoeding. Wij bieden je een uitdagende en professionele leeromgeving binnen de financiële dienstverlening. Deze omgeving is ambitieus en professioneel. De opdracht strekt verder dan de grenzen van de afdeling van waaruit de stage plaats vindt. Je krijgt de begeleiding, de ruimte en de vrijheid om jouw stage zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren.

Read more

Inlichtingen

Voor meer informatie over de stageopdracht kun een e-mail sturen naar campusrecruitment@rn.rabobank.nl onder vermelding van de titel van deze stage.
Voor informatie over stages en begeleiding bij Rabobank Groep kijk je op http://www.rabobank.jobs/cs/nl/content/rabobank_als_werkgever/studenten_en_starters/stages.html

Read more

Bijzonderheden

De Rabobank Groep toetst op basis van de "Regeling Screening Rabobank" alle stagiairs en nieuwe medewerkers op hun betrouwbaarheid om een functie bij de Rabobank te vervullen.
Voor alle afstudeerders: een assessment is onderdeel van de selectieprocedure.

Read more

Solliciteren

Je kunt direct solliciteren via de Vacaturebank op www.rabobank.nl/werken. Vermeld hierbij ook het vacaturenummer van de stage. Jouw actuele CV, cijferlijst en motivatiebrief kan je vervolgens toevoegen via Online Solliciteren. Voor meer informatie kijk op onze website.

Read more

Working at Rabobank

Branche
Banking/Finance
Number of countries
48
Headquarters Holland
Utrecht
Employee abroad
60000
Employee in NL
32000