Meewerkstagiair(e) Operationele Service Desk Intermediaire zaken | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

SNS Bank N.V.Meewerkstagiair(e) Operationele Service Desk Intermediaire zaken

Application deadline Always open
Start date Immediately
Placement type Placements
Category

Finance

...
>> View all
Level
HBO
Location
Utrecht
Deadline:
(Always open)
Category:

Finance

Level:
HBO
Location:
Utrecht
Start date:
-
Deadline
Always open

Wat ga je doen?

Als stagiaire bij de Operationele Service Desk Intermediaire Zaken (OSD Intermediaire Zaken) ben je samen met het team OSD Intermediaire Zaken het visitekaartje van RegioBank. OSD Intermediaire Zaken is het eerste aanspreekpunt voor onze ruim 535 zelfstandige Adviseurs wanneer zij vragen hebben over alles rondom aan- en afstellen van RegioBank kantoren. Gedurende jouw meewerkstage hou je je bezig met administratieve werkzaamheden om onze aan- en afstelprocessen zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • DISSEN, projecten dissen en gearchiveerde projecten checken op volledigheid aan de hand van een checklist
  • AIDA check; telefonische navraag doen bij adviseurs en zorgen dat alle opgevoerde medewerkers van onze adviseurs up to date zijn
  • Administratie van Wft-basis diploma’s van de medewerkers die bij de adviseur in dienst zijn
Read more

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zoeken een enthousiaste student die past bij RegioBank en zich thuis voelt binnen onze organisatie. Dit betekent dat je waarde hecht aan een persoonlijke benadering van een klant en houd van een attente dienstverlening. Je volgt een HBO opleiding in de richting financiële dienstverlening en beschikt over een WFT Basis diploma. Je werkt nauwkeurig en bent een echte teamplayer.

Read more

Startdatum en locatie

Je kunt op korte termijn starten met je nieuwe stage bij SNS Bank N.V. aan de Croeselaan 1 (recht tegenover het Centraal Station) in Utrecht.

Read more

Wat krijg je van ons?

SNS Bank N.V. is anders dan anderen. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Eigen verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Er is volop gelegenheid om te leren en jezelf te ontwikkelen. Verder krijg je een aantrekkelijke stagevergoeding en het allerbelangrijkste: een onwijs uitdagende stageplek! 

Read more

Working at SNS Bank N.V.

Branche
Banking/Finance
Headquarters Holland
Utrecht