Smart contract | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Volksbank N.V.Smart contract

Application deadline 24-02-2016
Category

IT

...
>> View all
Level
WO
Location
Utrecht
Deadline:
24-02-2016 (For Past)
Category:

IT

Level:
WO
Location:
Utrecht
Start date:
-
24-02-2016
Deadline
Past
View all Internships from Volksbank N.V.

SNS Bank N.V.

SNS Bank N.V. gaat met de merken SNS, ASN Bank, Regiobank, BLG Wonen en Zwitserleven Sparen de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

Read more

IT & Change

IT & Change is hét IT- en veranderbedrijf van SNS Bank N.V., verantwoordelijk voor alle IT-dienstverlening binnen SNS Bank N.V. Als IT-professional bij SNS Bank N.V. verbeter je de informatievoorziening voor onze bedrijfsvoering. Samen met je collega’s houd je de kwaliteit van onze IT-afdeling structureel op een hoog niveau. We werken in vaste, zelfsturende teams en volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. IT is een belangrijke speler in de ontwikkelingen die we doormaken en de manier waarop we onze klanten willen bedienen.

Read more

Wat ga je doen?

Hoe kunnen we smart contract (bv. op basis van Ethereum (https://www.ethereum.org/), of mogelijk in de toekomst Tezos (http://tezos.com/)) inzetten in de huidige bank-omgeving. Denk in eerste instantie aan simpele contracten zoals het vastleggen van een hypotheekovereenkomst.

Read more

Wij vragen

  • Academische IT-opleiding
  • Je werkt grotendeels zelfstandig
  • Je neemt initiatief
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Bevlogenheid voor je vak en de wil om samen met je collega’s continue te verbeteren
  • Je bent proactief en neemt verantwoordelijkheid
Read more

Wat krijg je van ons?

Uiteraard krijg je een aantrekkelijke stagevergoeding. We bieden je een uitdagende stagetijd die op korte termijn kan starten, in een organisatie met ruimte voor begeleiding. Er is volop gelegenheid om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de kans eigen verantwoordelijkheid te nemen en verder te kijken dan de grenzen van je stage(opdracht).

Read more

Working at Volksbank N.V.

Branche
Banking/Finance
Headquarters Holland
Utrecht