Strategy Consulting Internship | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Strategy&Strategy Consulting Internship

Application deadline 16-02-2015
Placement type Placements
Category

Consulting

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
16-02-2015 (For Past)
Category:

Consulting

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
16-02-2015
Deadline
Past
View all Internships from Strategy&

Meeloopstage Strategy&

Strategy& geeft jaarlijks 6-8 ambitieuze studenten de mogelijkheid om een meeloopstage te doen. Je maakt deel uit van een Strategy& projectteam en draait daarin mee als consultant. Dit is een ideale en intensieve manier om Strategy& en het type werk dat wij doen goed te leren kennen. Om een gevarieerd beeld te krijgen van het werk van een consultant bij Strategy& zal je onderdeel zijn van tenminste twee verschillende (internationale) projectteams. Op die manier heb je de mogelijkheid om bij verschillende klanten te werken in verschillende industrieën en leer je veel mensen kennen. Het is een intensieve stage waarbij je wordt begeleid door de consultants in jouw teams en een mentor. Na het afronden van het eerste project krijg je een tussentijdse evaluatie. De stageperiode wordt afgesloten met een beoordeling. Indien we enthousiast zijn kan het een goede start zijn van een carrière als consultant bij Strategy&.

Read more

Wie zijn wij

Met trots introduceren wij Strategy& - een nieuwe speler binnen de strategie consulting industrie. De consulting industrie is aan het veranderen. Onze cliënten willen een pragmatische strategie die zich eenvoudig laat omzetten in acties en hen helpt om in sterk concurrerende, wereldwijde markten leidend te zijn. Wij combineren het beste strategische en operationele denken en helpen zo onze cliënten onderscheidende kwaliteiten te ontwikkelen die nodig zijn om hun concurrenten te overtreffen.

Voorheen waren wij Strategy&, nu zijn wij onderdeel van het wereldwijde PwC-netwerk en vormen wij dé combinatie voor ’s werelds toonaangevende bedrijven en instellingen om met hen winnende strategieën te ontwikkelen en uit te voeren. Voortbouwend op een eeuw ervaring binnen de strategie consulting industrie, zijn we nu, samen met PwC, gericht op het transformeren van de toekomst van de consulting industrie. We hopen dit samen met jou te doen.

Wij hebben meer dan 200 partners en 3000 professionals in 57 kantoren wereldwijd die zich gezamenlijk inzetten voor onze cliënten. Onze professionals zijn experts en beschikken over unieke inzichten en grondige industrie- en functionele kennis waardoor we daadwerkelijke impact tot stand kunnen brengen. Start een uitdagende carrière bij Strategy& en werk samen met ons aan het veranderen van de manier waarop de wereld denkt over strategie consulting en bouw met ons aan ’s werelds meest vooraanstaande ‘strategy-through-execution’ firma.

Read more

Wie jij bent

Je beschikt over een sterk analytisch vermogen, je beheerst het Nederlands en Engels en je hebt een brede interesse en ervaring. Dat je bezig bent met een academische opleiding met uitstekende resultaten, is vanzelfsprekend, waarbij we overigens geen speciale voorkeur voor bepaalde richtingen hebben. Verrassende invalshoeken worden altijd gewaardeerd.

Wel moet je beschikken over een sterk ontwikkeld bedrijfsmatig inzicht en kwantitatieve vaardigheden. Ook willen we graag je examencijfers zien. Niet omdat bekwaamheid zich puur door getallen laat definiëren, maar omdat prestaties iets zeggen over interesse, motivatie en capaciteit.

Een consultant moet in de meest complexe situaties resultaten kunnen behalen. Daarom zien we een kandidaat niet alleen als een optelsom van studieresultaat en vakkennis. We willen een compleet beeld. Heb je naast je werk nog andere interesses. Ben je origineel in je aanpak van problemen. Raak je niet gauw geïntimideerd. Beweeg je je gemakkelijk in gezelschap. Durf je initiatief te nemen. Dat zijn relevante zaken als je in ons werk succesvol wilt zijn.

Read more

Solliciteren

Je kan je sollicitatie met CV, motivatiebrief (in het Engels) en cijfers (middelbare school & universiteit) versturen via onze online-recruitment portal op www.strategyand.pwc.com/nl

Mocht je vragen hebben over het sollicitatieproces, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via recruitment.amsterdam@strategyand.pwc.com

Read more

Working at Strategy&

Branche
Consultancy
Number of countries
60
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
3300
Employee in NL
125