HBO afstudeeropdracht 3 maanden: Help ons 100.000 euro of meer te besparen! | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Tata SteelHBO afstudeeropdracht 3 maanden: Help ons 100.000 euro of meer te besparen!

Application deadline 04-05-2014
Category

Techniek

...
>> View all
Level
HBO
Location
Ijmuiden
Deadline:
04-05-2014 (For Past)
Category:

Techniek

Level:
HBO
Location:
Ijmuiden
Start date:
-
04-05-2014
Deadline
Past
View all Internships from Tata Steel

Wat bieden wij jou?

We bieden je een uitdagende en leerzame afstudeerstage met een goede begeleiding. Vooraf stellen we in overleg met jou een duidelijke afstudeer-opdracht samen, zodat aan de eisen van je opleiding wordt voldaan. Je kunt waardevolle ervaring opdoen binnen een grote organisatie en Nederlands enige maakindustrie. Je kunt rekenen op een no-nonsense en resultaatgerichte organisatie, waarbinnen jij een concrete bijdrage kunt leveren aan de realisatie van verbeterdoelstellingen. Een goede stagevergoeding spreekt voor zich.

Tijdens je afstudeerstage kun je regelmatig deelnemen aan evenementen, zoals stagiairrondleidingen en lunchlezingen. Verder bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Library Services en kun je tijdelijk gratis lid worden van onze interne vereniging voor jong hoogopgeleid personeel “De Magneet”.

Read more

Wat ga je doen?

Het is jouw opdracht om in onze verpakkingsstaalfabriek een verbetering in procesvoering te maken die besparing realiseert. De schatting is een besparing van 100.000 EURO, maar mogelijk is deze nog groter.

Je begint met analyseren hoe stabiel ons schoonmaakproces van onze continu gloeilijn is en hoe goed we dit proces bewaken. De volgende stap is het verbeteren van de manier waarop we dit bewaken en de invoering van deze verbetering.

Read more

Spreekt dit jou aan?

Meedraaien in een team;
Ervaring opdoen bij de beste industriële werkgever van Nederland;
Leveren van een concrete bijdrage aan de verbeterdoelstellingen;
Kennismaken met het industriële processen en het samenspel tussen mens, machine en produkt;
Ben je handig met spreadheets/computers.
Herken jij jezelf hierin?

HBO chemische technologie of werktuigbouw afstudeeropdracht

Read more

Wat is jouw werkomgeving?

IJmuiden Works produceert hoogwaardig verpakkingsstaal voor diverse klanten in de wereld. Bij Packaging doorloopt warmgewalste band een volledig productieproces (beitsen koudwalsen gloeien nawalsen vertinnen en nabewerken) om tot het door de klant gewenste product te komen. Packaging IJmuiden Works is opgedeeld in 4 secties die elk integraal resultaatverantwoordelijk zijn voor veiligheid milieu en het behalen van de juiste kwaliteit en kwantiteit.

Tata Steel Packaging produceert dunne staalsoorten bekleed met tin-, chroom- en polymer voor de verpakkingsindustrie. Onze klanten verwerken ons staal tot blikken voor voedsel, drank, verf, en overige kwalitatief hoogwaardige verpakkingsmiddelen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in IJmuiden met productiesites in Nederland (IJmuiden), Zuid-Wales (Trostre) en België (Duffel).

Read more

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze opdracht je aan? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Vergeet niet om zowel je CV als je motivatie te uploaden. Heb je nog vragen en wil jij eerst meer informatie? Neem dan contact op met één van onze Campus Recruiters Petra Dekker of Mariëlle Huijg via 0251-494 000.

Read more

Working at Tata Steel

Branche
Technology / Industry
Number of countries
50
Headquarters Holland
IJmuiden
Employee abroad
35000
Turnover
11000