Stagiair Web Designer | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Tele2Stagiair Web Designer

Application deadline 10-12-2015
Category

Communicatie

IT

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Diemen
Deadline:
10-12-2015 (For Past)
Category:

Communicatie

,

IT

Level:
HBO & WO
Location:
Diemen
Start date:
-
10-12-2015
Deadline
Past
View all Internships from Tele2

Wat een stage als Web Designer bij ons zo leuk maakt

Als Web Designer ga jij je bezighouden met alle facetten van onze Online afdeling en krijg je een mooi kijkje in de keuken van een creatieve, online wereld met veel kennisdeling. Je werkt mee aan landingspagina’s, banners, campagnebeelden, social media en het onderhoud van onze responsive website. Je gaat veel leren over UI/UX design, het waarborgen van een huisstijl, veelgebruikte werkmethodes als scrum en natuurlijk het werken in teamverband. Tijdens de stage word je begeleid door een team van designers die jou helpen jouw skills als Web Designer nog beter te maken.

 

Read more

Wat je concreet bij ons gaat doen

 • Ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe onderdelen voor onze website voor zowel desktop, tablet als mobiel waarbij je rekening houdt met UI en UX.
 • Optimaliseren van de gebruikservaring van de website door middel van A/B en usabilitytesten.
Read more

En dit is het team dat op je wacht

Zakelijk Nederland verbinden. Zijn we goed in. Met onze vaste diensten, eigen LTE Advanced 4G-netwerk en cloud-diensten, hebben we alles immers zelf in huis. Overheidsinstanties, zakelijke dienstverleners, financiële instellingen, de bakkers om de hoek. Maar ook nationale en internationale serviceproviders weten ons te vinden. Al jaren. We leveren volgens een simpel gedachte; de klant bepaalt hoe, en wij zorgen ervoor dat het kan. De kracht van onze zakelijke dienstverlening? Die zit in het team. Met een schat aan kennis. Flexibel. En een mentaliteit om jaloers van te worden. Minder krijtstreeppak. Meer opgerolde mouwen.

 

Read more

Hoe we jou voor ons zien

Natuurlijk verwachten we dat je geweldig bent in wat je doet. En dat je Linkedin vol staat met woorden als hands on, stressbestendig en oplossingsgericht. Maar naast al die dingen, is de culturele klik voor ons heel belangrijk. Dat je positief je uitdagingen te lijf gaat. Dat je flexibel bent. Super gedreven. En dat onze open en onconventionele cultuur aanvoelt als eerste natuur. Kantoortjes en deurkloppen? Liever niet. De bij tijd en wijle hectische werkomgeving die dingen gedaan krijgt? Bring it on! Als je dit leest, en wordt overvallen door dat “dit ben ik!” gevoel, dan kan dit het begin zijn van iets moois.

 

Read more

Dit vinden we ook belangrijk

 • Studie in de richting van Interaction Design, Communication and Multimedia Design of een vergelijkbare (HBO/WO) studie.
 • Ervaring met Adobe Photoshop and Illustrator.
 • Ervaring met HTML en CSS. Ervaring met javascript, jQuery en WordPress is een pre.
 • Sterke interesse in design en je bent in staat om creatieve oplossingen te bedenken.
 • Bekend met termen als SEO, responsive design, user interaction en user experience
 • Eervaring met het ontwikkelen van wireframes
 • De stage betreft een werkervaringsstage en duurt minimaal 5 maanden (20 weken).
 • Start per februari 2016.
 • In bezit van een portfolio. Vergeet niet deze (link) ook mee te sturen met je sollicitatie!

Hier ga je werken

Diemen-Zuid (vlakbij Amsterdam)

En? Hebben we een match?

Dan willen we alles van je weten. Klik op de button, start de online procedure en maak ons trots!

Read more

Hoe we samen nog beter worden

Er loopt bij Tele2 een groep ambitieuze mensen rond, en die geven we graag alle ruimte. Ruimte om nieuwe initiatieven te ontplooien. Om elkaar uit te dagen. We willen namelijk niets liever dan dat jij ons versteld doet staan, en ons van de sokken blaast. Want dat zorgt ervoor dat we beiden verder groeien. Dit maakt Tele2 (al zeggen we het zelf) een fantastische plek om te werken. Wij doen er dan ook graag iets voor terug. Zo investeren we in je persoonlijke begeleiding. En leren we ook graag van jou! (Soufflé’s? Serieus, ons lukt het niet. Teach us!)

 

Read more

Tenslotte iets meer over ons (omdat je zo aandringt)

We kennen elkaar natuurlijk al langer! Sinds 1997 om precies te zijn (weet je nog?). Vanaf dat moment zijn we bezig met het openbreken van monopolies en het opschudden van vastgeroeste verdienmodellen. Waarom? Omdat onze klanten verdienen wat ze nodig hebben, voor minder. We blijven daarom druk! Zo bouwen we aan het 4G-netwerk waar iedereen van droomt. Elke seconde een selfie posten, iedere dag je moeder goedemorgen appen, en Youtuben tot je niet meer kan. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

 

Read more

Working at Tele2

Branche
Telecom / IT
Number of countries
11
Headquarters Holland
Diemen
Employee abroad
5416
Employee in NL
1000