Unilever International Internship Programme (UIIP) | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

UnileverUnilever International Internship Programme (UIIP)

Application deadline 01-06-2016
Start date 01-09-2016
Placement type Placements
Duration in months
6
Category

Finance

Supply Chain

...
>> View all
Level
WO
Location
Rotterdam
Deadline:
01-06-2016 (For Past)
Category:

Finance

,

Supply Chain

Level:
WO
Location:
Rotterdam
Duration in months:
6
Start date:
01-09-2016
01-06-2016
Deadline
Past
View all Internships from Unilever

Stages op ons internationale hoofdkantoor

Ben je op zoek naar een internationale ervaring waarbij je deel uitmaakt van een energiek, creatief en gedreven team dat openstaat voor je ideeen, (ideeën) dan is het Unilever International Internship Programme nu je kans.

Hier doe je echte werkervaring op en krijg je vanaf het eerste moment verantwoordelijkheid die je zal voorzien van goed inzicht in onze wereldwijde organisatie.

Je krijgt de kans om te werken op dynamische en innovatieve projecten, waar je leert van de besten.

Word lid van ons team van ervaren mensen die je zullen helpen jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op professioneel niveau!

Read more

UIIP in Marketing

Je zal 6 maanden stage lopen bij ons Marketing team op ons hoofdkantoor in Londen of in (op) ons Europese hoofdkantoor in Rotterdam. Hier werk je samen met onze Brand Managers aan vooraanstaande merken zoals Magnum, Dove, Lipton, Knorr en Hellman's om ze strategisch te ontwikkelen.

Read more

UIIP in Supply Chain of Finance

Gedurende 6 maanden zal je stage lopen binnen ons Supply Chain of Finance team van het Europese Operations Centre in Katowice. Hier zal je impact hebben op de Logistiek in Europese landen. Je zal samen met dit team de uitdaging aangaan van het creëren van duurzame leverings processen van onze diverse producten in verschillende markten, vanuit een Supply Chain of Finance perspectief.

Ben je klaar voor de volgende uitdaging?

Read more

Hoe het werkt

Het UIIP is een full-time stage programma dat is geopend voor bachelor, master of recent afgestudeerde (tot 6 maanden) studenten, bij voorkeur met relevante werkervaring.

Als internationale stagiaire zullen we je advies geven over de desbetreffende accommodatie op de nieuwe locatie en tevens zul (ontvang je compensatie) je compensatie ontvangen op basis van de lokale omstandigheden in uw locatie. (van je locatie). Je zal ook deel uitmaken van het Unilever intern netwerk om je leerproces te versnellen.

Ben je gepassioneerd over onze merken en business, bezit je sterke analytische en communicatieve vaardigheden, ben je een flexibele team speler, en een pro-actieve denker - aarzel dan niet en meld je aan voor het UIIP!

Read more

Aanmeldingsprocedure

De UIIP start twee keer per jaar. In Marketing zou (zal) je starten in maart of september en in het Supply Chain of Finance je zou (zal je) starten in maart of oktober.

De aanmeldingsperiode is open in de maand mei (om te starten in september / oktober) en oktober (start in maart).

De toepassing (sollicitatie) bestaat uit een online aanmeldingsformulier, een telefonisch interview en een laatste ronde interview.

Read more

Working at Unilever

Branche
FMCG
Headquarters Holland
Rotterdam
Employee abroad
171000
Employee in NL
3300