Trainee Corporate Cliënts | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

ABN AMRO BankTrainee Corporate Cliënts

Application deadline 31-01-2015
Start date 23-03-2015
Category

Sales

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
31-01-2015 (For Past)
Category:

Sales

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Start date:
23-03-2015
31-01-2015
Deadline
Past
View all Traineeships from ABN AMRO Bank

Hoe ziet je werk eruit

Tijdens de eerste week van je traineeship maak je kennis met jouw collega-trainees die overal binnen de bank gaan werken. Hierdoor bouw je in no-time een netwerk op en raak je bekend met de bank en de mensen die er werken. Daarna begin je met je eerste project binnen Corporate Clients. Deze duurt 3 maanden. Als trainee bij Corporate Clients krijg je veel aspecten te zien van het werk als relatiemanager bij ABN AMRO. Je werkt in een sectorteam samen met relatiemanagers en specialisten. Je bereidt klantbezoeken voor, wordt betrokken bij het opstellen van kredietvoorstellen of andere productoplossingen en hebt contact met andere afdelingen van de bank. Uiteraard is er veel tijd gereserveerd voor persoonlijke ontwikkeling. Tijdens je traineeship heb je ook nog je eigen projecten binnen de afdeling!

Read more

Wie ben jij

Je hebt oog voor de ambities, dromen en drijfveren van klanten. Je bent een echte netwerker. Je wilt zakelijke relaties aangaan en uitbouwen. Door je communicatieve vaardigheden kun je goed verwoorden wat jouw mening is. Je ondernemende geest zorgt ervoor dat onze grootzakelijke klanten bediend worden op de manier die zij nodig hebben. Denk je dat je bij ons past?

Check je profiel:

We bieden je veel kansen, dus stellen we ook heldere eisen. Check of je aan het profiel van Trainee Corporate Clients bij ABN AMRO voldoet:

- een afgeronde Master opleiding en maximaal 2 jaar werkervaring

- je hebt flair, schakelt eenvoudig tussen verschillende partijen en hebt een klantgerichte instelling

- je hebt duidelijke financiële affiniteit

- je bent erop gericht om duurzame klantrelaties op te bouwen

Read more

Wie zijn wij

Het bedrijfsonderdeel Corporate Clients richt zich op zakelijke ondernemingen met een omzet tussen de 30 en 500 miljoen euro. De bank anno nu wil de primaire bank zijn voor deze doelgroep. Wij zijn strategisch partner voor de (financiële) bedrijfsvoering van deze bedrijven en geven advies voor een zo optimaal mogelijk bedrijfsresultaat. Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. Wij willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat wij soms ‘nee’ verkopen als het risico voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. Zonder complexe producten. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging. Wij zijn de bank anno nu.

Read more

Wat bieden wij je

De vrijheid om flexibel te werken. Een mooie afwisseling van praktijkervaring en trainingen/coaching. In 12 maanden krijg je veel aspecten van de bank en Corporate Clients te zien. Je gaat aan de slag met diverse opdrachten om je te verdiepen in het werkveld, je hoeft dus ook niet gelijk je einddoel te bepalen, daar krijg je de tijd voor. Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid staan centraal. Uiteraard word je goed begeleid. In de laatste maanden van je traineeship ga je aan de slag in een startfunctie.

Read more

Working at ABN AMRO Bank

Branche
Banking/Finance
Number of countries
23
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
24225
Employee in NL
21000