Trainee Project & Procesmanagement | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

ABN AMRO BankTrainee Project & Procesmanagement

Application deadline 20-09-2015
Start date 01-10-2015
Category

Banking

Management

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Duration in months
12
Deadline:
20-09-2015 (For Past)
Category:

Banking

,

Management

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Duration in months:
12
Start date:
01-10-2015
20-09-2015
Deadline
Past
View all Traineeships from ABN AMRO Bank

Trainee Project & Procesmanagement

Deel jij onze kijk op bankieren, ondernemen en innovatie? Weet jij projecten in goede banen te leiden en waar nodig een gedragsverandering te weeg te brengen? Ben jij niet alleen een adviseur, maar zeker ook een proces manager. En wil je een vliegende start maken met veel verantwoordelijkheid en een goed opleidingsprogramma? Vertel ons jouw verhaal. We zijn benieuwd! Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn.

Read more

Hoe ziet het Traineeship eruit?

Bij het ABN AMRO Traineeship ontdek je in 12 maanden wat werken bij een bank jou kan bieden. Je bijt je vast in 2 grote opdrachten en leert veel gebieden binnen de bank kennen. Ook werk je aan een kortere opdracht waarin je écht kennis maakt met onze klanten en ontdekt hoe jij de klant met een goed advies succesvol kan laten zijn. In dit jaar werk je intensief aan je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Hierin krijg je de vrijheid om de keuzes te maken die bij jou passen en ontdek je waar jouw talent het best tot z’n recht komt. Je wordt begeleid door jouw traineemanager, een (externe) persoonlijke coach en een opdrachtbegeleider. Persoonlijke begeleiding die niet zomaar stopt na 12 maanden, want na afronding van je Traineeship begeleiden we je nog eens een jaar.

Hoe het in z’n werk gaat? 
Vanaf dag één breekt een intensieve periode van begeleiding en nauwe samenwerking aan. In je eerste week maak je kennis met jouw collega-trainees. Zo bouw je in no-time een netwerk op. Een belangrijke basis. Je start met een eerste opdracht passend bij jouw interesses en vakgebied. De tweede opdracht regel je zelf in overleg met je traineemanager. Wat je opdracht ook is, je krijgt meteen veel verantwoordelijkheid en hebt veel contact met andere afdelingen. In alle opdrachten staan jouw ontwikkeling en een kennismaking met onze klant centraal. Heb je het traineeship succesvol afgerond, dan start je in een functie die bij je past.

Nieuwsgierig naar de opdrachten voor de trainee Project- & Procesmanagement? 
We kunnen een tipje van de sluier oplichten, maar nog niet alles prijs geven. De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend. Voor ieder wat wils. Je doet opdrachten die bij je passen en neemt zelf de regie. Je wordt verantwoordelijk voor een onderdeel van een project en met een focus op stakeholder management. Daarnaast beoordeel je met een kritische blik informatie en signaleert verbeterpunten. Uiteindelijk weet je deze te verwoorden in een concreet rapport en een advies naar het management. Aan het eind van je Traineeship stroom je uit op een functie die past bij jouw ervaring en persoonlijkheid. Je kunt bijvoorbeeld starten als Strategie of Management Consultant, Business Adviseur of jr. IT Project Manager. En dit is nog maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

Read more

Wie ben jij?

Je bent net of bijna afgestudeerd en staat aan het begin van belangrijke carrière keuzes. De wereld ligt aan je voeten. Met een flinke dosis gedrevenheid en ambitie creëer jij zelf jouw kansen. Je weet mensen te verbinden, maar bovenal draagvlak te creëren. Voor een gedegen planning & organisatie en het aanbrengen van structuur draai jij je hand niet om. Je gaat voor de hoogst haalbare kwaliteit en weet onze verwachtingen én vooral die van onze klanten te overtreffen. Kortom; jij wil alles uit je traineeship halen. Denk je dat je bij ons past?

Check je profiel:

  • een recent afgeronde Bachelor of Master opleiding en affiniteit met project - en procesmanagement, IT of change management
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels
  • je bent resultaatgericht en besluitvaardig
  • je kunt goed samenwerken 
  • je schakelt makkelijk tussen verschillende partijen en begrijpt onze organisatie- & klantbelangen
  • je bent integer en betrouwbaar
  • je wilt ontdekken, leren en groeien
  • je hebt naast je studie nevenactiviteiten verricht, werkervaring opgedaan of je zelf op een andere manier aantoonbaar ontwikkelt
Read more

Solliciteren of meer weten?

Wil je meer weten over het ABN AMRO traineeship? Of heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze recruiter Annah Voit via 020-6280154 of annah.voit@nl.abnamro.com

BELANGRIJKE INFORMATIE & DATA SELECTIEPROCEDURE

Stap 1: CV, cijferlijsten en motivatiebrief 
Je ontvangt na jouw sollicitatie binnen 10 werkdagen een reactie of je wordt uitgenodigd voor de volgende ronde, de capaciteitentest. Voeg aan je CV ook je cijferlijsten toe in éen bestand.

Deadline: 20 september. Let op: in verband met een beperkt aantal plaatsen voor dit traineeship, geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Stap 2: Online Capaciteitentest 
Zodra je wordt uitgenodigd om de online capaciteitentest van PiCompany te maken dan heb je 3 dagen de tijd om deze af te ronden. Deze capaciteitentest bestaat uit cijferreeksen, figuurreeksen en matrices. Binnen enkele dagen na het maken van de online capaciteitentest hoor je van ons of je door bent naar de volgende ronde.

Stap 3: Sollicitatiegesprek 
Na het behalen van de online capaciteitentest word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met een recruiter. Na dit gesprek volgt nog een hertest bij ons op kantoor.

Stap 4: Meet & Match- 8 oktober
Op 8 oktober vindt de Meet & Match dag plaats. We willen je vragen deze dag voorlopig vrij te houden. Deze dag is een unieke en leerzame ervaring waar we elkaar leren kennen en jij kunt laten zien wie je bent, wat je kunt en wat jou drijft. Je doorloopt een intensief en uitdagend programma. Soms in groepsverband, soms individueel. Aansluitend hoor je of je geselecteerd bent voor het traineeship.

Stap 5: Start Traineeship op 9 november 2015
Met een contract op zak, start je op 9 november als trainee bij ABN AMRO. Wij verwelkomen je graag voor de Kick Off. Het programma van de Kick Off maken we nog niet bekend. Laat je verrassen!

 

Read more

Working at ABN AMRO Bank

Branche
Banking/Finance
Number of countries
23
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
24225
Employee in NL
21000