Trainee Relatiemanagement | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

ABN AMRO BankTrainee Relatiemanagement

Application deadline 13-11-2016
Start date 03-04-2017
Category

HR

Sales

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Duration in months
12
Deadline:
13-11-2016 (For Past)
Category:

HR

,

Sales

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Duration in months:
12
Start date:
03-04-2017
13-11-2016
Deadline
Past
View all Traineeships from ABN AMRO Bank

Zijn tevreden klanten jouw ambitie?

Deel jij onze kijk op bankieren, ondernemen en innovatie? Heb jij de juiste commerciële instelling waarmee je op zoek gaat naar oplossingen om onze klanten nog beter te ondersteunen? Ben jij die geboren relatiemanager die de klantwens snel in kaart weet te brengen. En wil jij een vliegende start maken met veel verantwoordelijkheid en een goed opleidingsprogramma? Vertel ons jouw verhaal. We zijn benieuwd! Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn.

Read more

Hoe ziet het Traineeship eruit?

Bij het ABN AMRO Traineeship ontdek je in 12 maanden wat werken bij een bank jou kan bieden. Je bijt je vast in 2 grote opdrachten en leert veel gebieden binnen de bank kennen. Ook werk je aan een kortere opdracht waarin je écht kennis maakt met onze klanten en ontdekt hoe jij de klant met een goed advies succesvol kan laten zijn. In dit jaar werk je intensief aan je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Hierin krijg je de vrijheid om de keuzes te maken die bij jou passen en ontdek je waar jouw talent het best tot z’n recht komt. Je wordt begeleid door jouw traineemanager, een (externe) persoonlijke coach en een opdrachtbegeleider. Persoonlijke begeleiding die niet zomaar stopt na 12 maanden, want na afronding van je Traineeship begeleiden we je nog eens een jaar.

Hoe het in z’n werk gaat? 
Vanaf dag één breekt een intensieve periode van begeleiding en nauwe samenwerking aan. In je eerste week maak je kennis met jouw collega-trainees. Zo bouw je in no-time een netwerk op. Een belangrijke basis. Je start met een eerste opdracht passend bij jouw interesses en vakgebied. De tweede opdracht regel je zelf in overleg met je traineemanager. Wat je opdracht ook is, je krijgt meteen veel verantwoordelijkheid en hebt veel contact met andere afdelingen. In alle opdrachten staan jouw ontwikkeling en een kennismaking met onze klant centraal. Heb je het Traineeship succesvol afgerond, dan start je in een functie die bij je past.

Nieuwsgierig naar de opdrachten voor de trainee Relatiemanagement? 
We kunnen een tipje van de sluier oplichten, maar nog niet alles prijs geven. De mogelijkheden zijn divers binnen het ABN AMRO Traineeship. Voor ieder wat wils. Je doet opdrachten die bij je passen en neemt zelf de regie zowel op ons hoofdkantoor als in de regio. Jij gaat verschillende klanten ondersteunen, veelal (vermogende) particulieren, Midden en Klein bedrijf of groot zakelijke instellingen. Wie weet ga jij assisteren bij het maken van accountplannen of schrijf je een financieel advies voor onze bestaande klanten. Je voert klantgesprekken en behandelt kredietaanvragen. Je brengt onze marktpositie in kaart en signaleert kansen en bedreigingen per segment en sector. Aan het eind van je Traineeship stroom je uit op een functie die past bij jouw ervaring en persoonlijkheid. Je kunt bijvoorbeeld starten als (Assistent) Relatiemanager of als teamleider van een Advies & Service Center. En dit is nog maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

Read more

Wie ben jij?

Je bent net of bijna afgestudeerd en staat aan het begin van belangrijke carrièrekeuzes. De wereld ligt aan je voeten. Met een flinke dosis gedrevenheid en ambitie creëer jij zelf jouw kansen. Jij wil ervaring op doen met klantgesprekken en ontdekken hoe een financieringsaanvraag werkt van A tot Z. Daarnaast krijg je energie van het opbouwen en onderhouden van relaties. Je gaat voor de hoogst haalbare kwaliteit en weet onze verwachtingen én vooral die van onze klanten te overtreffen. Kortom; jij wil alles uit je Traineeship halen. Denk je dat je bij ons past?

Check je profiel: 

  • een recent afgeronde Bachelor of Master opleiding en affiniteit met financiële dienstverlening
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels
  • je bent resultaatgericht met een gezonde dosis flair
  • je kunt goed samenwerken  
  • je schakelt makkelijk tussen verschillende partijen en begrijpt onze organisatie- & klantbelangen
  • je bent integer en betrouwbaar
  • je wilt ontdekken, leren en groeien
  • je hebt naast je studie nevenactiviteiten verricht, werkervaring opgedaan of je zelf op een andere manier aantoonbaar ontwikkeld
Read more

Wat bieden wij je?

Een vliegende start van jouw carrière in de financiële dienstverlening. In 1 jaar ontdek jij waar jouw talent ligt en waar je wil starten. Je wordt uitzonderlijk goed begeleid door je traineemanager, naaste collega’s, je opdrachtbegeleiders en je coach. Als trainee bij ABN AMRO sta JIJ centraal.

Daarnaast heeft ABN AMRO goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

-       een goed basissalaris
-       13e maand
-       vakantiegeld
-       opleidingsbudget
-       aantrekkelijke pensioenregeling
-       OV jaarkaart
-       flexibele werktijden

Read more

Wie zijn wij?

Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms ‘nee’ verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

Read more

Solliciteren of meer weten?

Wil je meer weten over het ABN AMRO traineeship? Of heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze recruiter Anne Siegel via 020-6280154 of anne.siegel@nl.abnamro.com  

Read more

Working at ABN AMRO Bank

Branche
Banking/Finance
Number of countries
23
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
24225
Employee in NL
21000