International IT Traineeship - Junior Business & IT consultant | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

AccentureInternational IT Traineeship - Junior Business & IT consultant

Application deadline 05-12-2013
Start date 01-01-2014 t/m 14-04-2014
Category

IT

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Amsterdam
Deadline:
05-12-2013 (For Past)
Category:

IT

Level:
HBO & WO
Location:
Amsterdam
Start date:
01-01-2014 t/m 14-04-2014
05-12-2013
Deadline
Past
View all Traineeships from Accenture

Tijdens het International IT Traineeship doe je de benodigde kennis in theorie en in de internationale praktijk op om bij terugkomst direct te kunnen starten op andere uitdagende IT projecten bij toonaangevende bedrijven in Nederland. Na de zes maanden in het buitenland adviseer je vanuit Nederland grote organisaties op het snijvlak van business en IT, bedenk je geavanceerde oplossingen en voer je deze ook daadwerkelijk uit. Je bent werkzaam in multidisciplinaire teams voor toonaangevende klanten in uiteenlopende industrieën. Samen met de klant analyseer je bedrijfsprocessen en ontwerp, test en implementeer je geavanceerde IT oplossingen.

 

Read more

Omschrijving

Omschrijving van het International IT Traineeship

Je start op 1 januari met een training van zes weken in Nederland, daarna ga je met een groep ambitieuze starters gedurende een half jaar naar een van onze offshore locaties in, bijvoorbeeld, India. Hier werk je in de praktijk mee op uitdagende IT projecten voor onze Nederlandse  klanten en krijg je intensieve training on-the-job. Ter plekke bouw je naast inhoudelijk projectmanagement en IT kennis ook strategische en tactische kennis op. Zo ontwikkel je jezelf razendsnel tot een volwaardige IT consultant, op het gebied van SAP.

Read more

Inleiding

Schema: Full-time

Heb jij onlangs een masteropleiding afgerond en affiniteit met IT? En wil jij je consulting carriere een snelle start geven in het buitenland? Solliciteer dan bij ons internationale IT Traineeship SAP.

 

Read more

Working at Accenture

Branche
Consultancy
Number of countries
120
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
336000
Employee in NL
2600