Finance Young Professional Program | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

bol.comFinance Young Professional Program

Application deadline 20-05-2016
Start date 01-09-2016 t/m 01-09-2018
Category

Accounting

Finance

Risk

...
>> View all
Level
WO
Location
Utrecht
Deadline:
20-05-2016 (For Past)
Category:

Accounting

,

Finance

,

Risk

Level:
WO
Location:
Utrecht
Start date:
01-09-2016 t/m 01-09-2018
20-05-2016
Deadline
Past
View all Traineeships from bol.com

Beschrijving

Bol.com biedt Finance talent de unieke kans om de volledige financiële bandbreedte van de organisatie te leren kennen. In het nieuwe Finance Young Professional Program leiden we je in twee jaar op tot allround Finance professional. Je start met een analytisch georiënteerde rol binnen Controlling, vergroot je financiële basiskennis bij Accounting, Risk & Compliance en ontdekt bij een specifieke business afdeling wat jouw actionable insights kunnen opleveren. Na twee jaar heb je dus al een breed én solide financieel trackrecord opgebouwd. Een uitstekende startpositie voor een carrière in Finance!

Read more

Stappenplan

Stap 1: ‘startup you’
In deze fase voorzien we jou (als ambitieuze financiële startup )van de kennis en inzichten om het verschil te maken. Je ontmoet je collega’s, ontdekt hoe bol.com zich van online startup tot e-commerce aanvoerder heeft ontwikkeld en leert de belangrijkste bedrijfsprocessen kennen. Daarbij komen thema’s als schaalbaarheid en de impact van big data op financiële processen om de hoek kijken. Je volgt inspirerende trainingen en loopt mee met de periode-afsluiting, zodat je ziet hoe Finance haar werk doet.

Stap 2: take control!
Tijd voor het echte werk: onder intensieve begeleiding van een ervaren bol.com controller, zet je jouw tanden in een concreet financieel vraagstuk. Welke keuze levert het beste financieel resultaat op? Welke ‘quick wins’ bespeur je vanuit je ooghoeken? En hoe overtuig je de business van jouw ideeën om de performance een schaalbare boost te geven? Jij zoomt in op de financiële resultaten van teams en/of categorieën, waarbij je proactief te werk gaat en fact-based inzichten oplevert én presenteert. Je krijgt vanaf het begin verantwoordelijkheid voor de financiële besturing van een stukje bol.com, en maakt een snelle groei door als Financial.

Stap 3: Tijd voor verdieping…
Controlling is een breed en boeiend vakgebied, zeker bij een e-commerce organisatie die in hoog tempo groeit. Maar het financiële vak heeft meer kanten. En dus nodigen we je graag uit om ook die te leren kennen. Bijvoorbeeld door een ander positie binnen Finance op te pakken. Of door het snel veranderende Accounting, Risk & Compliance speelveld te verkennen. Waar je ook voor kiest; je werkt aan eigen projecten die een meetbare impact hebben op de performance van de organisatie.

Stap 4: …en voor verbreding
Bol.com is een data-gedreven organisatie. Dat betreft niet alleen financiële basisgegevens, want ook bijvoorbeeld Marketing Analytics, Supply Chain, Logistics en Pricing zijn bedrijfsonderdelen die op harde cijfers worden gestuurd. Rekening houdend met jouw interesses zoeken we een project waarbij je kunt aanhaken, zodat je jouw analytische skills aan de weerbarstige business-realiteit kunt toetsen. 

Read more

Iets voor jou?

Dit programma biedt, kortom, een unieke kans om een start te maken met een loopbaan als Financial bij een jonge en snelgroeiende online organisatie. Uiteraard investeren we volop in je ontwikkeling. Elk jaar zijn er zo’n 20 trainingsdagen ingelast, je hebt een dedicated mentor, wordt on-the-job gecoacht en kunt altijd terecht bij de 1.000+ collega’s die hun ervaringen en inzichten graag met je delen!

Iets voor jou?
Het bol.com Finance Young Professional Program is bedoeld voor ondernemende, analytisch sterke, kwantitatief stevig onderlegde, open, leergierige, innovatie-gedreven, en enthousiaste startende financials die per 1 september 2016 kunnen starten. Verder heb jij één must have:

  • Een afgeronde (relevante) Master met top-of-class resultaten en een aantoonbare interesse in Finance

Aanmelden voor het Finance Young Professional programma kan tot en met vrijdag 20 mei 2016. De eerste stap van de sollicitatieprocedure is dat je geselecteerd wordt om onze Finance Inhousedag bij te wonen op 26 mei 2016 vanaf 14:00 uur. Blok deze datum dus alvast in je agenda. Zorg er tevens voor dat je beschikbaar bent voor de selectieprocedure na de inhousedag. De selectiegesprekken vinden plaats op 10 & 16 juni .
Bol.com rekent op jou!

Read more

Working at bol.com

Branche
FMCG
Retail
Headquarters Holland
Utrecht
Employee in NL
1200