Oracle Traineeship | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

BrunelOracle Traineeship

Application deadline 17-05-2016
Category

Engineering

IT

Techniek

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Utrecht
Deadline:
17-05-2016 (For Past)
Category:

Engineering

,

IT

,

Techniek

Level:
HBO & WO
Location:
Utrecht
Start date:
-
17-05-2016
Deadline
Past
View all Traineeships from Brunel

Beschrijving

Ben jij bereid om in jezelf en in je toekomst te investeren door het volgen van opleidingen en trainingen en wil jij een specialist worden op het gebied van Oracle? Solliciteer dan nu voor het Oracle Traineeship dat binnenkort van start gaat!
Read more

Job

Als Oracle Trainee word je intensief begeleid door zowel Brunel als bij de financiële dienstverlener waar je werkzaam zult zijn. De begeleiding omvat een uitgebreid trainings- en opleidingstraject waarin je, zowel op het technisch inhoudelijk gebied als op het softskillsgedeelte, door middel van trainingen wordt opgeleid. Vanaf dag 1 start je al bij één van onze grote financiële klanten. Met een dynamisch programma doorloop je samen met andere young professionals het traineeship. Daarnaast vinden er maandelijks evaluatiemomenten plaats waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Middels het volgen van opleidingen zul je uiteindelijk in staat zijn te werken aan omvangrijke en uitdagende projecten een grote financiële opdrachtgever van Brunel. 

Als Oracle Trainee word je uiteindelijk opgeleid tot Fusion Middleware Specialist OBPEL/OBPM, Oracle Database Administrator (DBA) of Linux Beheerder. 

Je bent werkzaam binnen een complexe en professionele enterpriseomgeving die volledig conform ITIL werkt.

Read more

Requirements

  • Afgeronde IT opleiding op HBO- of WO-niveau (Informatica, Business Information Management, Bedrijfskundige Informatica, Information Engineering, Technische Informatica etc.) 
  • Affiniteit met Oracle-applicaties is een pre 
  • Affiniteit met databases en Linux is een pre 
  • Communicatief vaardig en daarnaast goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal 
  • Proactief en staat sterk in je schoenen 
  • Bereid om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling
Read more

We offer

Gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière. Na het Traineeship heb je de mogelijkheid om bij onze opdrachtgever in dienst te treden. 
Read more

About the organization

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie, Life-science en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 13.000 medewerkers verdeeld over 40 landen. De bedrijfscultuur is dynamisch, energiek, informeel en er heerst een prettige werksfeer.
Read more

Working at Brunel

Branche
Consultancy
Number of countries
41
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
11000
Turnover
1200000000