Sales Consultant | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

BrunelSales Consultant

Application deadline 31-05-2016
Category

Communicatie

Consulting

Engineering

Finance

Innovation

IT

Juridische

Marketing

Operations

Sales

Techniek

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Heel Nederland
Deadline:
31-05-2016 (For Past)
Category:

Communicatie

,

Consulting

,

Engineering

,

Finance

,

Innovation

,

IT

,

Juridische

,

Marketing

,

Operations

,

Sales

,

Techniek

Level:
HBO & WO
Location:
Heel Nederland
Start date:
-
31-05-2016
Deadline
Past
View all Traineeships from Brunel

Beschrijving

Jij komt ergens binnen en mensen zien meteen; ‘Dat is een ondernemer. Die heeft zijn zaakjes goed op orde.’ Als je vrienden iets nodig hebben, dan regel jij het wel. Jij weet wie jou verder kan helpen en jij brengt mensen bij elkaar. Dit is precies wat je als Sales Consultant bij Brunel gaat doen voor onze klanten en professionals.
Read more

Job

Als Sales Consultant weet jij welke klant uitdagende projecten gaat opstarten. Ook weet je welke professional je hiermee blij kunt maken. Je hebt kennis van de markt en bent een gesprekspartner op niveau. Je bent goed in het analyseren van problemen, ziet haarscherp welke oplossing het beste is en bent in staat hierover te adviseren.

Read more

Just another day at the office

Jouw dag is altijd dynamisch. Zo heb je ’s ochtends een interview met een Online Marketeer die je super snel had gevonden. Vervolgens ben je met je auto op weg naar één van je klanten, ING. Terug van je afspraak zie je dat een andere klant een voicemail bericht heeft ingesproken. Of je mee wilt denken over een oplossing voor het probleem waar ze tegenaan lopen. Natuurlijk! Met jouw (markt)kennis heb jij zeker een passende oplossing, een goed idee of ken je hiervoor de juiste mensen.

’s Middags heb je met je collega’s afgesproken samen een uurtje flink te knallen en te bellen naar potentiële klanten. Uiteraard heb je met deze actie super succes behaald en je eerste nieuwe afspraak heb je morgen al! Later die middag ga je nog even langs bij één van jouw specialisten. Hij werkt al enige tijd voor jouw klant en wil graag advies van jou over de beste vervolgstap in zijn carrière. Jij helpt hem hier graag bij. Met jouw mensenkennis en kennis van de arbeidsmarkt kan je hem heel goed adviseren. Je sluit je dag samen met wat sportieve collega’s af; even lekker een uurtje bootcampen in de frisse buitenlucht.

Read more

Requirements

  • Je bent in het bezit van een HBO-/WO-diploma (richting commerciële economie, bedrijfskunde, hotelschool, psychologie of vergelijkbaar)
  • Je hebt een ondernemersmentaliteit, bent commercieel ingesteld en representatief 
  • Je bent optimistisch van aard en initiatiefrijk
  • Je hebt sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht 
  • Je hebt affiniteit met een van de volgende vakgebieden; Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie. En je wilt je daarin ook echt verdiepen

    Pré
  • Je hebt al enige ervaring als Recruiter, Intercedent of Accountmanager
Read more

We offer

Aim for the top! Jij bent de baas over jouw carrière en Brunel ondersteunt jou daar op allerlei manieren bij. Ook je collega’s willen je graag helpen het beste uit jezelf te halen. Door een senior collega word jij on the job gecoached. Daarnaast neem je als je bij Brunel aan de slag gaat deel aan een opleidingstraject. Deze is volledig toegespitst op jouw functie en je persoonlijke ontwikkelbehoefte. Ben je goed en grijp je je kansen, dan kun je snel doorgroeien.
Read more

About the organization

Jouw collega’s zijn net zo gedreven als jij. Zij gaan voor het resultaat, de winst. Naast de individuele bonussen kun je ook samen met je team winnen. Jullie krijgen ieder jaar twee keer de kans om samen een korte trip te maken. Is het teamtarget behaald, dan gaan jullie op een 4-daagse skireis en/of een zeiltrip. Deze tripjes staan volledig in het teken van plezier en lol. Het zijn dan ook reizen die niemand wil missen! En niet te vergeten: de altijd gezellige vrijdagmiddagborrels en legendarische Brunel feesten, daar wil je echt bij zijn.
Read more

Regel jij die baan?

Maak een video van max. 60 seconden. Pitch ons je passie voor sales en laat zien dat jij een echte regelaar bent. Kijk op www.jijregelthetwel.nl waar je video aan moet voldoen.

Liever een standaard sollicitatie?
Upload hier je cv en pitch van max. 400 woorden en overtuig ons dat wij jou moeten ontmoeten.

Read more

Working at Brunel

Branche
Consultancy
Number of countries
41
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
11000
Turnover
1200000000