Traineeship IT & Business | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

BrunelTraineeship IT & Business

Application deadline 27-10-2016
Category

IT

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Noord-Brabant
Deadline:
27-10-2016 (For Past)
Category:

IT

Level:
HBO & WO
Location:
Noord-Brabant
Start date:
-
27-10-2016
Deadline
Past
View all Traineeships from Brunel

Traineeship IT & Business

Wil jij graag snel je Carrière op het gebied van IT en Business starten en ben jij (bijna) afgestudeerd op HBO of WO niveau? Ben jij klaar voor een uitdaging in een dynamische werkomgeving en zou jij graag willen werken bij een toonaangevende opdrachtgever? Reageer dan nu op deze vacature!

Read more

Over jou

  • Afgeronde HBO of WO opleiding richting IT of richting Bedrijfskunde (met een sterke affiniteit voor IT)
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift 
  • Communicatief vaardig
  • Oplossings- en doelgericht
  • Flexibel 
  • Leergierig en ambitieus
Read more

Wat wij bieden

Wanneer je als IT& Business Trainee gedetacheerd wordt door Brunel IT betekent dit dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Brunel biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van belangrijke en relevante certificaten. Je profiteert van een vast marktconform maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Read more

Over ons

Brunel is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van projectmanagement, consultancy en detachering. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale organisatie met meer dan 13.000 medewerkers. Brunel kent verschillende specialisaties; Engineering, IT, Finance, Legal, en Marketing & Communicatie. Brunel IT richt zich op het inzetten van hoger opgeleide vakspecialisten bij toonaangevende opdrachtgevers binnen de IT branche. Voor een van haar opdrachtgevers; een internationale speler binnen de financiele dienstverlening, is Brunel op zoek naar IT talenten.

Read more

Working at Brunel

Branche
Consultancy
Number of countries
41
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
11000
Turnover
1200000000