Traineeship Manufacturing | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

BrunelTraineeship Manufacturing

Application deadline 07-06-2016
Category

Engineering

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Venlo
Deadline:
07-06-2016 (For Past)
Category:

Engineering

Level:
HBO & WO
Location:
Venlo
Start date:
-
07-06-2016
Deadline
Past
View all Traineeships from Brunel

Beschrijving

Heb jij een technische studie gedaan en wil jij je de komende jaren extra gaan ontwikkelen? Ben jij communicatief vaardig en krijg je energie van het verbeteren van productieprocessen? Ga nu de uitdaging aan en reageer snel!
Read more

Job

Je gaat aan de slag bij een van onze opdrachtgevers als manufacturing engineer. Terwijl je praktisch wordt opgeleid tot een goede manufacturing engiener krijg je binnen je traineeship diverse trainingen om het beste uit jezelf te halen. 
Read more

Requirements

  • HTS of WO in een technische richting 
  • Max 3 jaar werkervaring 
  • Relevantie ervaring opgedaan tijdens stages 
  • Communicatief vaardig, in staat mensen mee te krijgen in je verhaal
Read more

Requirements

Als Trainee Manufacturing gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Accountmanager van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. 

Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière

Read more

About the organization

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie, Healthcare en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 13.000 medewerkers.
Read more

Contact

If you have any questions regarding this vacancy or the applying procedure in general, please contact Eddie Förster.

Read more

Working at Brunel

Branche
Consultancy
Number of countries
41
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
11000
Turnover
1200000000