Traineeship Werktuigbouwkunde | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

BrunelTraineeship Werktuigbouwkunde

Application deadline 10-06-2016
Category

Engineering

Techniek

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Eindhoven
Deadline:
10-06-2016 (For Past)
Category:

Engineering

,

Techniek

Level:
HBO & WO
Location:
Eindhoven
Start date:
-
10-06-2016
Deadline
Past
View all Traineeships from Brunel

Beschrijving

Heb jij een bachelor of master in werktuigbouwkunde? Wil jij intensief worden opgeleid terwijl je ook al aan de slag gaat als Manufacturing Engineer? Ben jij communicatief vaardig? Reageer dan snel! 
Read more

Job

Je bent verantwoordelijk voor het maken van de (eerste) en finale werkvoorbereidingen voor nieuwe producten. Deze werkvoorbereidingen worden opgesteld aan de hand van tekeningen en modellen, productie flows en controle plannen. Je voert de juiste assemblage stappen in en maakt de routing in het BAAN ERP systeem. Ook zorg je ervoor dat je de juiste logistieke parameters in voert om de stuklijsten en werkvoorbereidingen te koppelen. 

Je neemt deel aan proces FMEA sessies waarin de te verwachten risico’s tijdens het assemblage proces in kaart worden gebracht en waarvoor adequate beheersmaatregels voor opgesteld worden. Aan de hand van de issues lijst van het management verbeter je de eerste werkvoorbereiding naar de finale vorm. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van de werkvoorbereidingen van de relevante product line. Je past de werkvoorbereiding aan door diverse wijzigingen die ontstaan door optimalisaties uit de supply chain, klantwijzigingen en optimalisaties die ontstaan uit verbeterprojecten. 

Je ondersteunt de monteurs bij het oplossen van technische problemen die ontstaan tijdens het montage proces. Hierbij gaat het om tweede lijn ondersteuning, eerste lijn probleem oplossing gebeurt direct op de werkvloer. Ook onderhoud je de benodigde test tooling voor kwalificaties van de modules en systemen.

Read more

Requirements

  • HBOWO Werktuigbouwkunde 
  • Communicatief vaardig 
  • Stages of werkervaring in de techniek 
  • Affiniteit met productieprocessen en Manufacturing
Read more

We offer

Als Werkvoorbereider gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Accountmanager van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. 

Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Read more

About the organization

Je krijgt een contract bij Brunel en gaat aan de slag bij een groot technisch bedrijf dat gespecaliseerd is het ontwerpen en produceren van mechatronische modules. Je gaat aan de slag als Manufacturing Engineer en krijgt ondertussen diverse trainingen.
Read more

Working at Brunel

Branche
Consultancy
Number of countries
41
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
11000
Turnover
1200000000