Young Specialist Bootcamp | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

BrunelYoung Specialist Bootcamp

Application deadline 31-08-2015
Start date 01-09-2015
Category

Accounting

Banking

Communicatie

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Amsterdam
Deadline:
31-08-2015 (For Past)
Category:

Accounting

,

Banking

,

Communicatie

Level:
HBO & WO
Location:
Amsterdam
Start date:
01-09-2015
31-08-2015
Deadline
Past
View all Traineeships from Brunel

Young Specialist Bootcamp

Ben jij die starter die graag flinke stappen in zijn of haar carrière wil gaan maken? Ben je leergierig en heb je affiniteit met de bank- en verzekeringsbranche? Dan kun jij je selecteren voor het Young Specialist Bootcamp van Brunel Finance.

Read more

Functieomschrijving

In september start Brunel met haar Bootcamp waarin teamspirit, sportiviteit en een focus op het behalen van vakdiploma’s centraal staan. In het Brunel Hotel introduceren we je graag bij Brunel Finance door middels van een mix van klassikale opleidingen afgewisseld met sportactiviteiten voor een frisse geest.

Het Young Specialist Program trapt af met een Bootcamp op de Veluwe waarmee je een flinke stap zet in het behalen van je specialistische opleidingen voor de financiële dienstverlening. Het programma bestaat uit de vakopleiding WFT Basis gevolgd door een opleiding in de specialisatie Advies & Service, Hypotheken danwel Insurance. Na het afronden van deze basisopleiding ga je aan de slag op tijdelijke opdrachten binnen de vakgebieden bancair, hypotheken, inkomensverzekeringen, levensverzekeringen, pensioen, schade en zorgverzekeringen. De werkzaamheden kunnen zowel frontoffice als backoffice gerelateerd zijn en worden moeilijker naarmate jij jezelf verder zal ontwikkelen.
Gedurende jouw dienstverband bij Brunel word je begeleid door een Accountmanager en kan jij je inschrijven voor vaardigheidstrainingen die je helpen in jouw ontwikkeling. Uiteraard heb je zelf ook een belangrijk aandeel in jouw ontwikkeling. Dit doe je door jezelf van je beste kant te laten zien bij de opdrachtgevers. Je komt zelf actief met ideeën en verbetervoorstellen en je behaalt vakopleidingen.

Read more

Functie-eisen

- Afgeronde HBO- of WO-opleiding
- Werken en daarnaast vakgerichte opleidingen behalen
- Gedreven
- Uitstekende communicatieve- en sociale vaardigheden
- Klantgerichte instelling
- Flexibel ingesteld
- Woonachtig in het gebied tussen Amsterdam en Amersfoort
- Reisbereid binnen de Randstad, maar ook daarbuiten

Read more

Wij bieden

Als “Young Specialist” gedetacheerd worden door Brunel Finance betekent dat je in dienst treedt bij Brunel Finance, bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een accountmanager van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen
Over de organisatie

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 13.000 medewerkers.

Het Young Specialist Program wordt aangeboden door Brunel Finance. Brunel Finance is gespecialiseerd in het detacheren van vakspecialisten binnen de financiële dienstverlening in de vakgebieden Bancair Advies & Service, Hypotheken en Insurance. Dankzij onze medewerkers en onze manier van werken hebben wij een goede relatie met alle gerenommeerde financiële dienstverleners. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers op topniveau kunnen opereren. Om deze reden stellen we een persoonlijk opleidingsprogramma op dat past bij jouw capaciteiten, specialisme en persoonlijke profiel. Je financiële kennis blijft up-to-date dankzij diverse trainingen en opleidingen op basis van je persoonlijke ambities.

Read more

Meer informatie en solliciteren

Heb jij vragen over deze functie of de sollicitatieprocedure in het algemeen, klik dan op onderstaande link voor meer informatie, de contactgegevens en om te solliciteren!

Read more

Working at Brunel

Branche
Consultancy
Number of countries
41
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
11000
Turnover
1200000000