Deloitte Tax Traineeship TOP | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

DeloitteDeloitte Tax Traineeship TOP

Application deadline Always open
Category

Accounting

Actuarial

Banking

Communicatie

Consulting

Finance

Fiscaal

HR

Innovation

IT

Juridische

Management

Marketing

Notary

Risk

Sales

...
>> View all
Level
WO
Location
Heel Nederland
Deadline:
(Always open)
Category:

Accounting

,

Actuarial

,

Banking

,

Communicatie

,

Consulting

,

Finance

,

Fiscaal

,

HR

,

Innovation

,

IT

,

Juridische

,

Management

,

Marketing

,

Notary

,

Risk

,

Sales

Level:
WO
Location:
Heel Nederland
Start date:
-
Deadline
Always open

Deloitte Tax Traineeship TOP

Ontwikkel je binnen twee jaar in verschillende teams binnen de fiscale wereld en stuur je carrière in snelheid en richting die het beste bij jou past.
Alle WO starters binnen Tax & Legal starten in het Tax Traineeship TOP, wat inhoudt dat je in 3 periodes van 8 maanden binnen 3 verschillende teams werkzaam bent. Ook de werkstudenten die na hun werkstudentschap een arbeidsovereenkomst als analyst aangeboden krijgen, zullen dit traject in gaan. Kortom, een uniek en op maat gemaakt traject, waarbij je de kans krijgt om kennis te maken met meerdere teams binnen Deloitte.

Read more

What's in it for me?

  • In 3 periodes van 8 maanden, werk je binnen 3 verschillende teams.
  • Je bent regisseur van je eigen carrière: in samenspraak met jou wordt bekeken in welke teams je gaat werken. Alles is mogelijk!
  • Je opdrachten zijn afwisselend en uitdagend.
  • Je wordt in de eerste 2 jaren van je carrière breed opgeleid.
  • Je bouwt in korte tijd een groot netwerk op binnen Deloitte.
  • Je start met de NOB en daarnaast de New Hire Week, de Tax Summer School en een 100-dagen plan om je te helpen met je persoonlijke ontwikkeling en groei.
Read more

Onze visie

Innovaties en technologieën wisselen elkaar in razend tempo af, waardoor het fiscale beroep aan verandering onderhevig is. Het TOP Traineeship speelt niet alleen in op het veranderende beroep van fiscalist, maar geeft jou ook de kans om te ontdekken welk team het beste bij je past. Vanuit deze gedachte is Deloitte Tax & Legal in september 2013 gestart met het TOP Traineeship. Een ander groot voordeel is dat je als trainee in je eerste twee jaar breed wordt opgeleid, waardoor je je klanten nog beter kunt bedienen.

Read more

Waar en wanneer kun je starten?

Onze Tax praktijk vind je op iedere locatie van Deloitte, starten met TOP kan dan ook op elke vestiging in Nederland. Uiteraard houden we rekening met je persoonlijke voorkeur en reistijd en heb je gedurende een periode steeds een vaste standplaats. Je kunt gedurende het hele jaar instromen als trainee.

Read more

Hoe ziet het roulatieschema eruit?

De verschillende teams waar je gedurende het traineeship werkt moeten goed op elkaar, jouw talenten en wensen aansluiten. Mocht je een uitgesproken voorkeur hebben voor een vakgebied, dan kunnen we het roulatieschema uiteraard zo indelen dat je zoveel mogelijk van deze richting te zien krijgt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een focus op BTW hebt en daarom een periode bij een BTW, Douane en een Transfer Pricing team wilt werken. Er zijn veel mogelijkheden en de indeling van de verschillende periodes gebeurt in nauwe samenspraak met jou.

“Misschien wel de belangrijkste conclusie is dat het rouleren van teams uiteindelijk meer oplevert dan je vooraf kan inschatten. Voor jezelf leer je het meest door weer in een nieuwe omgeving in het diepe te duiken. Daarnaast levert het rouleren ook de teams een bijdrage doordat TOPpers beschikken over nieuwe inzichten, een frisse blik en werkervaring in andere teams.”

Read more

Coaching en begeleiding

We vinden het belangrijk dat ons talent zich blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Hiervoor bieden we je alle mogelijkheden. Je start o.a. met de NOB opleiding, volgt de New Hire Week en krijgt een performance manager toegewezen. Daarnaast is er ook een TOP Owner die verantwoordelijk is voor de hele groep TOPpers en die jouw aanspreekpunt is als je ergens tegen aan loopt.

“Op het eerste gezicht leek het TOP-traject een vertraging van mijn carrière te worden, omdat ik dacht achter te lopen op inhoudelijk gebied vergeleken met mijn peers die net wat eerder waren begonnen dan ik. Echter, het TOP-traject is feitelijk een boost geweest doordat ik kennis heb opgedaan van verschillende disciplines die ervoor hebben gezorgd dat ik een completer beeld heb gekregen over hetgeen kan spelen bij onze klanten.”

Read more

Deloitte TOP: wie kunnen zich aanmelden?

Doorgaans starten er voornamelijk afgestudeerde masterstudenten Fiscaal Recht of Fiscale Economie in TOP. Door de ontwikkelingen in de markt, zijn we ook geïnteresseerd in starters met een IT gerelateerde achtergrond op WO niveau. 

Read more

Working at Deloitte

Branche
Accountancy
Banking/Finance
Consultancy
Technology / Industry
Headquarters Holland
Rotterdam, Amsterdam, Amstelveen, Utrecht
Employee abroad
182000
Employee in NL
4847