Junior Consultant CRM | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

DeloitteJunior Consultant CRM

Application deadline 03-11-2013
Category

Consulting

...
>> View all
Level
WO
Location
Amstelveen
Deadline:
03-11-2013 (For Past)
Category:

Consulting

Level:
WO
Location:
Amstelveen
Start date:
-
03-11-2013
Deadline
Past
View all Traineeships from Deloitte

Samenvatting

Bedenk jij als talent op het snijvlak tussen bedrijfskunde en IT ‘out of the box’ de beste oplossingen? Zie je oneindig veel kansen voor je klanten? Bij Deloitte Consulting, de grootste Consultingpraktijk ter wereld, adviseer je internationale topbedrijven op het gebied van groei, innovatie en strategie.

Je werkt op projectbasis in een multidisciplinair team en met behulp van “state of the art” tools en toepassingen, aan zeer gevarieerde projecten met aandacht voor o.a. online (marketing)strategie en technologie, Cloud Computing, Portal Solutions en Customer Relationship Management (CRM). Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwerpen en implementeren van een CRM systeem als oplossing ‘in de Cloud’ voor (inter-)nationale organisaties. Of aan het ontwerpen, realiseren en implementeren van de ‘online presence’ van klanten, bijvoorbeeld door het creëren van een omvangrijke community voor ondernemers of het ontwerpen van een Social Media strategie en/of de implementatie ervan.

Kortom, je werkt aan het uitdenken en realiseren van vernieuwende processen, waarbij je zelfstandig en doelbewust opereert, kwaliteit levert en vooral ook helder communiceert met de klant en projectteamleden. Je kunt zelfstandig opereren in een team van enthousiaste collega’s en / of klanten en bent in staat een leidende rol op je te nemen. Bij de klant geef je concreet advies en ben je hands-on betrokken bij organisatorische en technische implementaties, in veel gevallen fungeer je dus als spil tussen de technologie en het bedrijfsleven.

 

Read more

Programma

Als junior consultant pas je technische vaardigheden toe bij het ontwerpen, bouwen en implementeren van complexe en vooraanstaande systemen voor onze klanten. Je ondersteunt je team waarmee je aan een opdracht werkt en waarin jouw expertise en vaardigheden onmisbaar zijn:

  • Het definiëren, analyseren en in kaart brengen van businessprocessen en gerelateerde applicaties;
  • Het opstellen van business requirements voor de processen en applicaties;
  • Het ontwikkelen van oplossingen om de processen en operatie van onze klanten te verbeteren en ondersteunen;
  • Het ondersteunen van het programma management team;
  • Het voorbereiden en assisteren van workshops ten behoeve van proces verbetertrajecten;
  • Advies uitbrengen naar de klant op verbeteracties;
  • Het bewaken en testen van kwaliteit op processen en toepassingen.
Read more

Jouw profiel: nieuwsgierig en communicatief

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving, maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden: - Afgestudeerd in een universitaire studie (zoals Bedrijfskunde, Bedrijfs / Economie, Business & ICT, Informatiekunde of bètastudie) en affiniteit met IT/Social Media; - Sterke analytische vaardigheden; - Je hebt een bijzondere interesse in CRM en/of online strategie en dat is terug te zien in je studiekeuze, je stage en eventuele werkervaring; - Je bent communicatief vaardig en in staat om in overleg met de klant tot goede oplossingen te komen; - Naast je studie heb je ook tijd besteed aan nevenactiviteiten en actief deelgenomen aan een studie- of studentenvereniging, bestuur, commissie of sportvereniging; - Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Read more

Jouw werkveld: CRM, Portals en Web

Bij Emerging Solutions analyseer, ontwerp en implementeer je business processen voor (internationale) organisaties met behulp van applicaties (CRM, portals) zoals bijvoorbeeld salesforce.com en andere state of the art (online) oplossingen. Met je team adviseer je toonaangevende klanten over bijvoorbeeld service, verkoop, financiële en -marketingprocessen, supply chain management, human resources en outsourcing. Daarnaast adviseren we opdrachtgevers over de effectieve inzet van webtechnologie om innovatieve online oplossingen te creëren met de focus op het resultaat voor de business. Indien gewenst adviseren wij niet alleen maar ontwikkelen en implementeren ook maatwerk e-marketing, e-commerce, customer service optimization en enterprise social media oplossingen. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door grondige marktkennis, analytische en creatieve vaardigheden gecombineerd met innovatieve technologie kennis. We leveren maatwerk aan de klant waardoor iedere opdracht anders is. Door onze projectmatige wijze van werken zul je in korte tijd in aanraking komen met veel verschillende mensen, bedrijven en vraagstukken.

Read more

Jouw carrièrepad en arbeidsvoorwaarden

Met kantoren in heel Nederland en ruim 4500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax en Financial Advisory Services. Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega's, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een laptop, een iPhone 4, een onkostenvergoeding en een premievrij pensioen. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

Read more

Interesse?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in. Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Berend Buitink op telefoonnummer +31 6 131 274 93.

Read more

Working at Deloitte

Branche
Accountancy
Banking/Finance
Consultancy
Technology / Industry
Headquarters Holland
Rotterdam, Amsterdam, Amstelveen, Utrecht
Employee abroad
182000
Employee in NL
4847