Finance Traineeship | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Delta Lloyd Finance Traineeship

Application deadline 04-09-2016
Category

Consulting

Finance

Marketing

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
04-09-2016 (For Past)
Category:

Consulting

,

Finance

,

Marketing

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
04-09-2016
Deadline
Past
View all Traineeships from Delta Lloyd

Finance Traineeship

Voor veelbelovende financials is Delta Lloyd een baken in het Nederlandse landschap van financiële dienstverlening. En een niet te negeren springplank voor een prachtige carrière. Zeker voor talenten met het financiële hart op de juiste plek en een bovengemiddeld aantal slagen per minuut als het inhoudelijk en maatschappelijk écht ergens over gaat. Als Finance trainee ga je vanaf dag één vol aan de bak. Op meerdere plekken en via uitdagende opdrachten groei je stapsgewijs naar vakmanschap. Heb jij het in je? Grijp dan je kans! 

Read more

Wat ga je doen?

Het doel van de richting Finance binnen het Delta Lloyd Traineeship is om talentvolle starters met als achtergrond een bedrijfseconomische of bedrijfskundige studierichting in drie jaar te op te leiden tot allround Finance professionals. Gedurende het traineeship bouw je een goede financiële basiskennis op waarmee je inzicht krijgt in het financiële proces bij Delta Lloyd en de verschillende spelers die bij dit proces betrokken zijn.

Aandachtsgebieden binnen het traineeship zijn breed: van reporting en control tot Investor Relations en Corporate Development (M&A). Binnen het aandachtsgebied reporting ben je verantwoordelijk voor tijdige, juiste en volledige verslaglegging van de verschillende divisies afzonderlijk of van Delta Lloyd als geheel. De afdeling corporate development bestaat uit een team met zeer ervaren M&A programmamanagers en financials die vanuit Delta Lloyd Groep kijken naar mogelijkheden op de markt. Zij zijn onder andere nauw betrokken bij aan- en verkooptrajecten van bedrijfsonderdelen. Binnen control zie je toe op de bedrijfseconomische gezondheid van een van de divisies of van Delta Lloyd als geheel. Hiervoor wordt informatie van de afdelingen Reporting en Accounting omgezet in stuurinformatie voor management en directie. Investor Relations is de bewaker van de identiteit en de reputatie van Delta Lloyd Groep. De afdeling is verantwoordelijk voor het contact met de aandeelhouder.

In de drie jaar dat het traineeship duurt doe je ervaring op in minimaal twee financiële aandachtsgebieden, twee Delta Lloyd kernprocessen en twee organisatieniveaus. Op deze manier krijg je een goed beeld van de mogelijkheden binnen de financiële kolom van Delta Lloyd en zo kun je zelf bepalen in welke financiële richting jij je verder wilt ontwikkelen. De ervaring die je opdoet tijdens het traineeprogramma helpt je om een onderbouwde keuze te maken voor een uitstroomfunctie na het traineeship. 

Read more

Wie zoeken wij?

Heb jij een (bijna) afgeronde Master - bij voorkeur (Bedrijfs)economie, Bedrijfskunde, Finance of andere business gerelateerde opleiding - en aantoonbare affiniteit met finance? Herken jij je ook direct in de volgende kenmerken: ambitieus, analytisch, ondernemend en communicatief sterk? Dan maken we graag kennis met jou. We zien daarnaast graag dat je naast je studie een actief leven leidt met activiteiten, betaald of onbetaald. 

Read more

Enthousiast?

Kijk voor meer informatie, ervaringen van (oud)trainees en om te solliciteren op onze website. Solliciteren voor het traineeship, richting Finance is mogelijk van vrijdag 11 maart tot en met maandag 25 april 2016, 12.00 uur. Op 1 september 2016 zal er weer een nieuwe lichting Finance Trainees starten. Ga jij de uitdaging aan? 

Read more

Meer weten?

Wil je meer weten over het Finance Traineeship bij Delta Lloyd? Neem dan contact op met onze Campusrecruiter Hedwig Swart. Je kunt haar telefonisch bereiken via 020 594 2752 of per mail traineeship@deltalloyd.nl

Een integriteittoets maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Veel medewerkers in de financiële sector zijn wettelijk verplicht om de eed/belofte of bankierseed af te leggen. Delta Lloyd heeft het afleggen van de eed/belofte verplicht gesteld voor al haar medewerkers. Door het afleggen van de eed of belofte verklaren alle medewerkers, conform de gedragsregels en onze Gedragscode Integriteit, integer te handelen en het klantbelang centraal te stellen.

Delta Lloyd werkt met preferred suppliers, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet 

Read more

Working at Delta Lloyd

Branche
Banking/Finance
Pension / Insurance
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
900
Employee in NL
4500