Traineeship Risk - Delta Lloyd | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Delta Lloyd Traineeship Risk - Delta Lloyd

Application deadline 10-07-2016
Category

Management

Risk

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
10-07-2016 (For Past)
Category:

Management

,

Risk

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
10-07-2016
Deadline
Past
View all Traineeships from Delta Lloyd

Risk

Met de richting Risk binnen het Delta Lloyd Traineeship heb je direct een duidelijk doel voor ogen. Vanuit je kwantitatieve achtergrond (bijvoorbeeld Econometrie, Wiskunde of Natuurkunde) leiden we je binnen twee jaar op tot een flexibel inzetbare actuaris of risicoprofessional. In de twee jaar waarin we je klaarstomen voor een zware risicofunctie, kom je alles te weten over het actuariële proces van Delta Lloyd.

Tijdens het traineeship maak je kennis met minimaal drie actuariële aandachtsgebieden, twee typen functionele vaardigheden en twee organisatieniveaus. Naast je werkzaamheden bij Delta Lloyd, volg je een opleiding om je te ontwikkelen tot Actuaris van het Actuarieel Genootschap (AAG). Aan het einde van jaar twee beschik je over de juiste actuariële inhoudelijke bagage om vanuit het traineeship door te stromen, minimaal op het niveau van Actuarieel Analist. Vanuit hier kun je doorgroeien naar Actuaris AG of een soortgelijke functie.

Read more

Het programma

Het Insurance Risk traineeship leidt trainees in twee jaar op tot allround risicoprofessional.
Tijdens het traineeship doe je ervaring op in verschillende actuariële aandachtsgebieden en niveaus binnen de organisatie.

Je volgt een vakinhoudelijke opleiding tot Actuaris van het Actuarieel Genootschap (AAG).
Je volgt een persoonlijk ontwikkelprogramma bij een gespecialiseerd trainingsinstituut.
Je neemt de regie over je eigen ontwikkeling, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak.
Je organiseert een inhouse opleidingsbijeenkomst voor alle actuarissen en risicomanagers binnen Delta Lloyd.

Read more

Pricing

Specialisten op het gebied van risicomanagement spelen een belangrijke rol in het productontwikkelings- en pricing proces bij Delta Lloyd. Zo denk je mee over een goede prijsstelling van onze producten waarbij een zorgvuldige afweging tussen risico en rendement centraal staat of lever je met jouw specialistische kennis een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van nieuwe en bestaande producten. Een voorbeeld van een mogelijke opdracht in dit aandachtsgebied is onderzoek doen naar de premiestelling voor autoverzekeringen waarbij je rekening houdt met prijs-risico differentiatie.

Read more

Verslaglegging

Op het gebied van verslaglegging informeer en adviseer je de verschillende stakeholders binnen Delta Lloyd op het gebied van risico, rendement en waarde vanuit een actuariële invalshoek. Hierbij moet je rekening houden met de snel veranderende wereld om ons heen en de ontwikkeling op het gebied van wet- en regelgeving. Er zijn veel verschillende invalshoeken waarmee je jouw bijdrage kunt leveren aan het actuariële verslagleggingsproces bij Delta Lloyd. Naast het meedraaien in de verslagleggingscyclus bij één van de onderdelen binnen Delta Lloyd, kun je bijvoorbeeld denken aan het doen van onderzoek naar de vereisten die onder Solvency II aan ons verslaglegginsproces worden gesteld.

Read more

Risicomanagement

Risico nemen hoort bij ondernemen. Een goed inzicht en een goede beheersing van de risico's die we lopen is essentieel voor Delta Lloyd. De risico's die we als verzekeraar lopen zijn erg divers: zo speelt bijvoorbeeld de ontwikkeling van de levensverwachting in Nederland voor ons een belangrijke rol, maar ook veranderingen in de financiële markten hebben impact op ons als verzekeraar. Het is belangrijk dat we inzicht hebben in de risico's die we lopen, dat we deze risico's meten en kunnen beheersen. Risicomanagement is een breed begrip en de mogelijke opdrachten binnen dit vakgebied zijn dan ook erg divers. Een voorbeeld van een opdracht op dit gebied is het doen van onderzoek naar de gevoeligheden in onze beleggingsportefeuille.

Read more

Solliciteren en meer weten?

Jouw motivatie en cv stuur je eenvoudig naar ons toe via het formulier onder de vacature. De startdatum van het traineeship is 1 september 2016. De deadline om je aan te melden is vrijdag 22 april, 12:00 uur.

Read more

Working at Delta Lloyd

Branche
Banking/Finance
Pension / Insurance
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
900
Employee in NL
4500