Talent Event (0-3jr) | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

flowresultingTalent Event (0-3jr)

Application deadline 05-10-2015
Start date 15-10-2015
Category

Communicatie

Consulting

Marketing

...
>> View all
Level
WO
Location
Utrecht
Deadline:
05-10-2015 (For Past)
Category:

Communicatie

,

Consulting

,

Marketing

Level:
WO
Location:
Utrecht
Start date:
15-10-2015
05-10-2015
Deadline
Past
View all Traineeships from flowresulting

Wie Zoeken Wij

Afgestudeerd en klaar voor het echte werk? Wil je hard groeien en omschrijven vrienden en collega’s je als ambitieus, fanatiek en resultaatgericht? Wil je in korte tijd veel verschillende marketingprojecten doen voor bekende bedrijven als Volkswagen, Schiphol, Rabobank, Nuon en Ziggo. Meld je dan aan voor het Talent Event van flowresulting door je cv en korte motivatie te mailen naar: recruitment@businesstalentnetwork.nl of klik op de link hieronder.

 Vergeet niet als onderwerp: "Aanmelding Talent Event flowresulting" te vermelden!

 

Read more

Het Talent Event

Op 15 oktober krijgen 12 getalenteerde Young professionals de kans om een kijkje te nemen in de keuken bij dit dynamische bedrijf in het prachtige bedrijfspand gelegen aan de Maliebaan in Utrecht. Tijdens deze avond maak je kennis met de partners van het bedrijf die je meenemen in hun visie op het realiseren van winnende strategieën, onderscheidende proposities en klantgerichte organisaties. 
Aansluitend vindt er een goed verzorgde borrel plaats waarin je de kans hebt om meerdere collega’s van flowresulting te spreken en te horen wat het betekent om onderdeel te zijn van dit snel groeiende marketingadviesbureau. Dus heb jij een passie voor marketing, ben je analytisch sterk, barst je van de energie en ben je toe aan een baan met serieuze doorgroeimogelijkheden? Meld je dan aan voor het Talent Event van 15 oktober en ontdek wat flowresulting jou te bieden heeft! Klik op de link hieronder om je aan te melden.

Read more

Bedrijfsprofiel:

Flowresulting helpt opdrachtgevers aan een winnende strategie, onderscheidende proposities en een klantgerichte organisatie. Voorbeelden van recente projecten zijn o.a. het ontwikkelen van de strategie voor de horeca op Schiphol, de servicebeloften voor Volkswagen Bedrijfswagens, de loyaliteitsstrategie voor de Rabobank, een jongvolwassenen propositie voor Loyalis en het klantgerichter maken van het Havenbedrijf Amsterdam. Wij zijn een jong bureau, 15 mensen groot, gevestigd in het centrum van Utrecht. Sfeer: informeel, open en direct. Klik op de link hieronder om je aan te melden.

Read more

Aanmelden:

Meld je nu aan voor dit Talent Event door je CV en motivatie te mailen naar recruitment@businesstalentnetwork.nl of klik op de link hieronder.

Vergeet niet als onderwerp: "Aanmelding Talent Event flowresulting" te vermelden!

Read more

Working at flowresulting

Branche
Consultancy
Headquarters Holland
Utrecht