Corporate Traineeship ICT | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

FrieslandCampinaCorporate Traineeship ICT

Application deadline 16-05-2016
Start date 01-09-2016
Category

IT

...
>> View all
Level
WO
Location
Amersfoort
Deadline:
16-05-2016 (For Past)
Category:

IT

Level:
WO
Location:
Amersfoort
Start date:
01-09-2016
16-05-2016
Deadline
Past
View all Traineeships from FrieslandCampina

omschrijving:

Elk jaar, in september en maart, starten wij met een nieuwe reeks tweejarige Corporate Traineeships voor afgestudeerde masterstudenten in verschillende vakgebieden.

Gedurende je traineeship ervaar je de dagelijkse dynamiek van het werken bij FrieslandCampina. Hoe verwerk je elk uur 1 miljoen liter melk tot de meest waardevolle voedingsmiddelen en ingrediënten? Welke innovaties bedenk jij, hoe pas jij die toe in zuivelproducten en hoe breng jij die bij afnemers en consumenten onder de aandacht?

We bieden jou volop ontwikkelingsmogelijkheden en eigen verantwoordelijkheden in dit traineeship. Met jouw creativiteit, ondernemerschap en overtuigend optreden worden het twee mooie jaren, waarin jij meer haalt uit melk en uit jezelf.

Read more

Corporate Traineeship ICT

Je start in een tweejarig traineeprogramma, waarin je twee keer voor een jaar in een functie of project wordt aangesteld. Dit kan bijvoorbeeld op het gebied van controlling voor een fabriek zijn of een reporting opdracht op ons hoofdkantoor. Dit betekent dan ook dat je volledig verantwoordelijk bent voor alle werkzaamheden en targets die bij deze functie horen. Voor je day-to-day operations word je begeleidt door een manager uit de business. Uiteraard heb je een mentor met wie je kunt reflecteren. Na het eerste jaar kijk je samen met ons wat voor jou een goede ontwikkeling is en welke functie daarbij zou horen. Na het tweede jaar rond je je traineeship af en stroom je door naar een vaste functie, die ook een logische vervolgstap voor jouw carrière is!

Read more

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor het traineeship moet je een WO Master opleiding hebben afgerond, bij voorkeur in de richting Informatie Management of Informatie Technologie en minder dan twee jaar werkervaring hebben. We zijn op zoek naar actieve studenten die zich in de breedte hebben ontwikkeld. Studenten die tijdens hun studie een bestuursfunctie hebben vervuld, buitenlandervaring hebben opgedaan, een dubbele master hebben afgerond en/of relevante werkervaring hebben opgedaan. Daarnaast is een goede beheersing van de Engelse taal ook een vereiste. Ten slotte moet je een heldere ambitie hebben voor een carrière binnen ICT.

Trainees zien wij succesvol projecten afronden en een toegevoegde waarde leveren aan het werk in zijn of haar functie. Ambitie, ondernemerschap en resultaatgerichtheid zijn hierbij core eigenschappen. Trainees kunnen onafhankelijk werken, maar ook in teamverband goed samenwerken. Zelfreflectie en zelfontwikkeling zijn ook belangrijk. De perfecte trainee staat voor wat hij of zij zegt, heeft goede communicatieve en analytische vaardigheden, kan een heldere visie uitspreken en heeft respect voor andere culturen en oprechte interesse in zijn collega’s.

Read more

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris is marktconform, maar FrieslandCampina biedt meer. We vinden jouw persoonlijke groei belangrijk. Die ontwikkeling komt namelijk zowel jouw carrière als onze producten ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Want zo leer je het meest.

Read more

Bedrijfsomschrijving

Bij FrieslandCampina delen we met 22.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Elke dag bereiken we met ruim 30 merken miljoenen mensen in meer dan 100 landen. Met een omzet van 11,3 miljard euro behoren we tot de zes grootste zuivelondernemingen in de wereld.

Read more

Het selectieproces

Het selectieproces voor het FrieslandCampina Corporate Traineeship bestaat uit vier rondes.

1e Ronde: CV-check en motivatiebrief

Denk jij de perfecte FrieslandCampina Corporate Trainee te zijn? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Dit doe je via de sollicitatiebutton van de door jou gewenste discipline.

2e Ronde: E-assessment

Nadat jij positief bent opgevallen aan de hand van je CV en motivatiebrief, wordt er een online assessment aan je toegestuurd. In dit assessment worden verschillende competenties en vaardigheden getoetst. Dit gebeurt aan de hand van een aantal capaciteitentesten (numeriek, verbaal en inductief), een persoonlijkheidsvragenlijst en een vragenlijst over jouw drijfveren.

3e Ronde: Pre Final

Hoor jij bij de top van de kandidaten die het e-assessment positief heeft afgerond, dan word je uitgenodigd voor een halve dag bij ons op het Central Office in Amersfoort. Tijdens dit dagdeel ga je met ons in gesprek over je motivatie, maak je kennis met onze huidige trainees en ontvang je meer informatie over de inhoud van ons traineeprogramma. Voor jou is dit uiteraard ook een uitgelezen kans om te ontdekken of FrieslandCampina bij jou past!

4e Ronde: Finale Selectiedag

Hoor jij bij de top van de kandidaten uit de Pre Finals, dan word je uitgenodigd voor de finale selectiedag. Tijdens deze selectiedag krijg je een terugkoppeling van je e-assessment en worden je verschillende cases voorgelegd.

Een aantal dagen na de selectiedag hoor je persoonlijk of wij jou graag zien binnen ons FrieslandCampina Corporate Traineeship.

Read more

Working at FrieslandCampina

Branche
FMCG
Number of countries
100
Headquarters Holland
Amersfoort
Employee abroad
22000
Employee in NL
7500