Productie & Supply Chain Management Traineeship | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

HEINEKENProductie & Supply Chain Management Traineeship

Application deadline 06-04-2016
Category

Management

Sales

Supply Chain

...
>> View all
Level
WO
Location
Zoeterwoude
Duration in months
18
Deadline:
06-04-2016 (For Past)
Category:

Management

,

Sales

,

Supply Chain

Level:
WO
Location:
Zoeterwoude
Duration in months:
18
Start date:
-
06-04-2016
Deadline
Past
View all Traineeships from HEINEKEN

Je functie

Heb jij affiniteit met productie of supply chain en wil je je professionele én persoonlijke talenten optimaal ontwikkelen? Het Productie & Supply Chain Management Traineeship van HEINEKEN staat open voor ambitieuze studenten met een technische of technologische studie, technische bedrijfskunde of technische bestuurskunde. Toptalenten die zich willen onderscheiden als supply chain professional en willen doorgroeien naar een leidinggevende positie. Herken jij jezelf hierin? Dan is het Productie & Supply Chain Management Traineeship de beste start voor je loopbaan bij HEINEKEN.

Read more

Je werkveld

Intensief programma
Tijdens het Productie & Supply Chain Management Traineeship maak je uitgebreid kennis met de gehele organisatie. Je maakt van dichtbij mee hoe onze specialisten continu bezig zijn te onderzoeken hoe we onze productie en distributie wereldwijd kunnen optimaliseren. Hoe minimaliseren we de kosten en kopen we slim onze grondstoffen in. Dat zijn de vragen waar het om draait. Daarbij staan state-of-the-art techniek en de meest geavanceerde productieprocessen tot onze beschikking. 

Als trainee leer je vakinhoudelijke oplossingen te vinden die aansluiten op de dagelijkse praktijk. Gedurende 18 maanden krijg je drie opdrachten waarin de gehele breedte van het vak aan bod komt. Opdrachten op het gebied van brouwen, verpakken en logistiek. Naast deze opdrachten ga je vier maanden aan de slag met vakinhoudelijke trainingen aan de Heineken University: gericht op maintenance, quality en planning. Bovendien volg je een officieel internationaal erkende brouwopleiding. De kennis en ervaring die je in deze periode opdoet, kun je in de praktijk brengen tijdens je internationale opdracht in één van onze brouwerijen. En bij een wereldmerk als HEINEKEN kan dat overal ter wereld zijn. 

Complexe vraagstukken
De opdrachten kenmerken zich door de grote verantwoordelijkheid die je krijgt. We dagen je intellectueel uit om slimme oplossingen te bedenken voor complexe vraagstukken. Je bent continu bezig met het optimaliseren van processen en het vertalen van jouw oplossingen naar praktische toepassingen op de werkvloer. Daarbij kun je niet alleen je intellectuele capaciteiten inzetten, maar ook je vermogen om samen te werken met collega’s van alle niveaus. Van de brouwerijdirecteur tot aan de operators op de werkvloer.

Read more

Je profiel

Het Productie & Supply Chain Management Traineeship is een individueel traject, maar je staat er nooit alleen voor. Bij HEINEKEN draait alles om resultaatgericht samenwerken. Je zit zelf aan het stuur, maar je hebt een team aan begeleiders achter je staan. Je kunt rekenen op de support van de opdrachtgevende manager, de Talent Officer en je persoonlijke mentor. Met hen stel je een persoonlijk ontwikkelprogramma op. Samen bepaal je welke opleiding of training je nodig hebt voor de verdere ontwikkeling van je competenties. Denk aan de eerder genoemde vakinhoudelijke trainingen, maar ook trainingen als Communiceren & Beïnvloeden, Time Management en het HEINEKEN Introductie Programma. Na een succesvol doorlopen traineeship is het tijd om je verder te ontwikkelen tot vakprofessional om uiteindelijk door te groeien naar een leidinggevende positie.

Read more

Proef de dynamiek

Om in aanmerking te komen voor het Productie & Supply Chain Management Traineeship moet je een technische studie, technische bedrijfskunde of technische bestuurskunde hebben afgerond. Daarnaast heb je een uitgesproken interesse voor Productie & Supply Chain, maar ook een aangeboren drang om het verschil te maken en resultaten te boeken. Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Bovendien verwachten we daadkracht, denkkracht en drive om door te groeien naar een toppositie binnen HEINEKEN.

Read more

Je arbeidsvoorwaarden

Je traineeship speelt zich af in Zoeterwoude, Den Bosch of bij Vrumona in Bunnik, afhankelijk van je opdracht. Je internationale opdracht kan overal ter wereld zijn. Wat arbeidsvoorwaarden betreft zit je uitstekend bij HEINEKEN. We bieden meer dan alleen een goed salaris: een aansprekend secundair pakket, ruime mogelijkheden om jezelf professioneel te ontwikkelen en volop kansen om door te groeien. Bovendien hechten we veel waarde aan een goede work-life balance.

Read more

Interesse?

Heb je na het raadplegen van onze website nog vragen over het traineeship, neem dan contact op met de afdeling Campus Recruitment via 071-5457409.

Read more

Working at HEINEKEN

Branche
Banking/Finance
FMCG
HR
Technology / Industry
Number of countries
178
Headquarters Holland
Zoeterwoude
Employee abroad
70000
Employee in NL
2700