IT Management Trainee | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Holland Trading GroupIT Management Trainee

Application deadline 31-03-2015
Category

IT

Management

...
>> View all
Level
HBO
Location
Delfzijl
Deadline:
31-03-2015 (For Past)
Category:

IT

,

Management

Level:
HBO
Location:
Delfzijl
Start date:
-
31-03-2015
Deadline
Past
View all Traineeships from Holland Trading Group

De functie

Holland Trading Group (HTG) is op zoek naar enthousiaste IT starters die door middel van training en opleiding uitgroeien tot IT Consultant.

Als IT Management Trainee ben jij de schakel tussen de IT en de business. Jij fungeert als intermediair voor alle applicaties tussen IT en de diverse Business Units. Je wordt begeleid door een senior, waarbij je uiteindelijk zal worden opgeleid tot zelfstandig IT Consultant, met een specialiteit in een bepaalde applicatie. Denk hierbij aan een ERP-, CRM, WMS of een andere bedrijfsapplicatie.  Wij werken in een Microsoft Windows omgeving, waarbij wij altijd werken met de nieuwste versies. Bij HTG kennen wij geen budget beperkingen om de nieuwste technologieën toe te passen.

Read more

Wij zijn

Holland Trading Group is een grote handelsonderneming in luxe consumentengoederen. Over de hele wereld verhandelen we onder andere sterke drank, parfums, cosmetica en drogisterijartikelen van A-merken. Met wereldwijd 1.100 medewerkers en een omzet van ca. 1 miljard in 2013 hebben we binnen korte tijd een positie in de top binnen onze branche bemachtigd. Als organisatie hebben wij diverse prijzen gewonnen waaronder EY Entrepreneur of the Year 2014. 

Read more

De rol van IT

IT en e-commerce wordt door de directie gezien als cruciale randvoorwaarde voor de verdere groei van de onderneming. IT heeft mede daardoor de strategie om op het snijvlak van Trade en Technology een van de meest toonaangevende IT organisaties te zijn. Centraal in deze IT strategie staat de focus om de business, klanten en leveranciers te voorzien van de modernste (online) technologieën. Dit vraagt om ambitieuze en getalenteerde IT-ers die de taal praten van de business en die graag onderdeel willen zijn van een internationaal opererende IT organisatie.

De IT organisatie op holding niveau bestaat uit circa 45 vaste collega's en is groeiend. We implementeren IT marktstandaarden en methodieken om de IT processen en daarmee samenhangende Service Levels naar de business units op excellent niveau te houden. Dit doen we door de toepassing van ITIL voor alle service processen en CMMI Level 2/3, Prince 2 en Scrum voor de brede portfolio aan business-projecten.

Read more

Jouw profiel als IT Management Trainee

Minimaal afgeronde HBO ICT opleiding en circa 1 jaar (relevante) werkervaring;
Affiniteit met de bedrijfsprocessen van een internationale handelsgerichte organisatie;
Doelgericht en oplossingsgericht werken in samenwerking met de business.
Kennis en ervaring met BISL en conceptuele kennis van ERP toepassingen (pré);
Je kunt goed communiceren op verschillende niveaus (eindbeslissers, ontwikkelaars, gebruikers en beheerders);
Je bent stress bestendig en je kunt accuraat en gestructureerd werken.
Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Read more

Working at Holland Trading Group

Branche
FMCG
Number of countries
1
Headquarters Holland
Delfzijl
Employee abroad
800
Turnover
510000000