Houthoff Trainee Programm | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Houthoff BurumaHouthoff Trainee Programm

Application deadline Always open
Category

Juridische

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Duration in months
36
Deadline:
(Always open)
Category:

Juridische

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Duration in months:
36
Start date:
-
Deadline
Always open

Informatie

Bij Houthoff Buruma staat permanente educatie zeer hoog op de agenda. Alleen zo blijven we aansluiting houden met de continu veranderende realitiet van onze veeleisende cliënten. Het opleidingsprogramma voor onze startende juristen is ondergebracht in het Houthoff Trainee Programme (HTP). Het HTP overkoepelt de driejarige stageperiode en is erop gericht om je op te leiden tot een professional, die zelfstandig de praktijk kan uitoefenen. Niet alleen krijg je de gelegenheid om je op een breed terrein verder te ontwikkelen, maar ook raak je snel vertrouwd met de cultuur, waarden en ambities van ons kantoor.

Read more

Introductie HTP

Het HTP start met een algemene introductieperiode van 5 weken voor alle startende juristen. Je maakt kennis met kantoor, maar vooral met elkaar. Het programma is niet alleen gericht op een algemene, brede introductie van kantoor, maar ook op het ontwikkelen van (Engelstalige) vaardigheden zoals presentation skills, communication skills en writing skills for lawyers. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de advies- en procespraktijken door middel van de cursussen Due Diligence en Getuigenverhoren. Tijdens de introductieperiode (in maart of september) volg je onderwijs in onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Ook bezoek je onze vestigingen in Brussel en Londen. Je bent gedurende deze periode niet werkzaam in de praktijk.

Read more

De Law Firm School

In het HTP is het onderwijs van de Law Firm School (LFS) geïntegreerd. De LFS verzorgt de opleiding voor de cognitieve vakken van de Beroepsopleiding Advocaten (BA) voor advocaat-stagiaires van de 16 LFS kantoren. Deze cognitieve vakken zijn een onderdeel van de verplichte opleiding van de Orde. De LFS geeft ook extra vakken, die alleen voor stagiaires van de LFS kantoren verplicht zijn. De door de Uitvoeringsorganisatie (UO) van de Orde en door de LFS gegeven vakken en trainingen duren drie jaar.

Read more

Interesse?

Voor kandidaat-notaris-stagiaires en belastingadviseur-stagiaires geldt overigens geen verplichting om deel te nemen aan de LFS. Jij bepaalt zelf, uiteraard in overleg met kantoor en/of jouw verantwoordelijke, of je aan het gehele programma van de LFS of slechts aan een deel ervan deelneemt.

Read more

Working at Houthoff Buruma

Branche
Law / Fiscal / Notary
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
750
Employee in NL
700