Financial Trainee | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Kempen & CoFinancial Trainee

Application deadline Always open
Start date 01-09-2016
Category

Banking

Finance

Management

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Amsterdam
Deadline:
(Always open)
Category:

Banking

,

Finance

,

Management

Level:
HBO & WO
Location:
Amsterdam
Start date:
01-09-2016
Deadline
Always open

Bedrijfsinformatie

Het verhaal van Van Lanschot en Kempen & Co is een boeiend verhaal. Het is een verhaal over mensen die durven. Actieve mensen, intelligente doeners. Een verhaal over mensen die verwachtingen overtreffen, verantwoordelijkheid nemen, de kansen die ze zien goed overwegen en daarna verzilveren. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk. Zulke mensen krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

We zijn een gespecialiseerde en onafhankelijke Wealth Manager, die zich richt op het behoud en de opbouw van vermogen voor onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen & Co hebben met particuliere en institutionele klanten. Private banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring.

Read more

Functieomschrijving

Tijdens het traineeship krijg je de unieke mogelijkheid om een kijkje te nemen achter de schermen van een investment bank. Als trainee werk je gedurende zestien maanden op verschillende afdelingen die vallen onder Operational Services, zoals Settlements, Clearing, Corporate Actions, Internal Audit of Finance & Control.

Je draait volwaardig mee op de afdeling en werkt tevens mee aan of trekt in sommige gevallen zelf een project. Te denken valt aan projecten zoals het bouwen van een management tool, het standaardiseren van een proces of het implementeren van een systeem. Het programma is maatwerk en zal in overleg met de trainee worden ingevuld. Na zestien maanden heb je een gedegen achtergrond op het gebied van bancaire processen, analyses en administratie en wacht jou een specialistische rol zoals Business Analyst, Beleggings Administrateur of Reporting Specialist. De startdatum is per september 2016.

Read more

Wie zoeken wij?

Kandidaten met minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in een economische of financiële richting. Daarnaast heb je aantoonbare affiniteit in de financiële wereld. Je wilt specialist worden in je vak en ambieert een procesmatige, analytische en administratieve functie binnen een bank. Wij zoeken jonge talenten die ambitieus, resultaatgericht, een teamspeler zijn en een get-it-done mentaliteit hebben.

Check dan je profiel:

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding;
  • Affiniteit met de financiële wereld;
  • Communicatief vaardig.
Read more

Wat bieden wij?

Wij bieden een unieke mogelijkheid om in een professionele en innovatieve organisatie brede ervaring op te doen. Na deze periode zal in overleg met de trainee een functie binnen de organisatie aangeboden worden die aansluit bij de ambities van de trainee en organisatie. Vanzelfsprekend zijn opleiding en cursussen onderdeel van het traineeship. De trainee zal begeleid worden door een persoonlijke mentor. Met een goed salaris, beoordelingstoeslag, 13e maand en een professionele werkomgeving, waarin persoonlijke en vakinhoudelijke opleidingsmogelijkheden centraal staan, willen wij bijdragen aan een goede werkomgeving. Verder bieden wij jou een collectief pensioen, collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding of ov-jaarkaart.

Read more

Working at Kempen & Co

Branche
Banking/Finance
Headquarters Holland
Amsterdam