Trainee Audit HBO | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

KPMGTrainee Audit HBO

Application deadline Always open
Start date 01-09-2016
Category

Accounting

Finance

...
>> View all
Level
HBO
Location
Landelijk
Deadline:
(Always open)
Category:

Accounting

,

Finance

Level:
HBO
Location:
Landelijk
Start date:
01-09-2016
Deadline
Always open

De functie

Ben je net afgestudeerd? Kies dan voor een functie als trainee bij KPMG! KPMG biedt je een uitdagende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je kunt starten vanuit een van onze regiokantoren, Alkmaar, Den-Haag, Rotterdam, Breda, Eindhoven, Maastricht, Arnhem, De Meern, Zwolle, Groningen, Enschede of vanuit ons hoofdkantoor in Amstelveen. Aan jou de keuze.

Als trainee bestaan je voornaamste werkzaamheden uit het controleren en samenstellen van financiële verantwoordingen en het assisteren bij bijzondere opdrachten. Je bent betrokken bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van opdrachten. Je start met de KPMG Audit Academy waarin je op een actieve manier zowel vakinhoudelijke als persoonlijke vaardigheden opdoet. Ook begeleid je stagiair(e)s, werf je nieuwe collega's en ondersteun je (senior) managers. Als trainee ben je verzekerd van een intensieve begeleiding. Jouw persoonlijke coach helpt je bij het realiseren van je doelstellingen. Daarnaast biedt jouw coach je een doorkijk naar het werk op managersniveau: we verwachten namelijk dat je doorgroeit in de organisatie.

Read more

Het profiel

We willen graag met je kennis maken als je een hbo-opleiding accountancy of bedrijfseconomie (bijna) hebt afgerond en je wilt beginnen of bezig bent met je studie RA. We hechten ook veel waarde aan ondernemersmentaliteit en een goed ontwikkeld analytisch vermogen, wat ook geldt voor communicatieve vaardigheden en een klant- en marktgerichte manier van denken en doen. Daarnaast vinden wij het leveren van kwalitatief goed werk van belang, een professioneel kritische houding en een rechte rug. Tot slot interesse in de wereld om je heen en maatschappelijke betrokkenheid.

Read more

Ons aanbod

Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt KPMG je een zee aan uitdagingen. Niet voor niets heeft KPMG al jarenlang een top-positie in het 'Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek'. Werken bij KPMG betekent flexibiliteit, waardering voor het werk en een mensgerichte samenwerking.

Read more

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer weten over KPMG en deze functie, neem dan contact op met een van onze recruiters van het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 7162 of per e-mail.
Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteren' button.


Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Read more

Working at KPMG

Branche
Accountancy
Consultancy
Headquarters Holland
Amstelveen
Employee abroad
152000
Employee in NL
3200