KPN HR Young Talent Program | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

KPNKPN HR Young Talent Program

Application deadline 01-10-2016
Category

HR

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
01-10-2016 (For Past)
Category:

HR

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
01-10-2016
Deadline
Past
View all Traineeships from KPN

KPN HR Young talent Program

KPN is marktleider in Nederland als het gaat om telecommunicatie- en ICT-infrastructuur. Onze vaste netwerken (koper en glasvezel) en mobiele netwerken (2G, 3G en 4G) staan bekend als de beste. Onze klanten kunnen zorgeloos genieten van telefonie, internet en televisie. Altijd en overal!

Wil jij een actieve bijdrage leveren aan het functioneren van de maatschappij van vandaag en morgen? Haal jij je energie uit het verbinden van mensen? Vind jij het leuk om vanaf het begin veel verantwoording te hebben, bezig te zijn met uiteenlopende HR projecten en de individuele vraagstukken van de energieke medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de Sales binnen Consumenten Market?  Dan ben jij het HR talent waar wij naar op zoek zijn!  

Binnen Human Resources (HR) zijn wij op zoek naar jonge talenten. De hele Nederlandse samenleving vertrouwt blindelings op onze kwaliteit. Nu en in de toekomst. Dit betekent dat we de beste dienstverlening moeten bieden, maar ook dat we moeten anticiperen op de snel veranderende wereld. Dat vraagt veel van onze medewerkers en dus ook van HR. Vind jij het leuk om mee te werken aan deze uitdaging?

Het Nieuwe Leven & Werken is een maatschappelijke trend die KPN uiteraard zelf als werkgever ook toepast.

Read more

Voel je Vrij in ons Young Talent programma

Als Trainee krijg je de ruimte om de weg te vinden die het best bij jou past. Lever een impactvolle bijdrage aan onze dynamische business. Voel je Vrij om zelf vorm te geven aan de start van jouw carrière! Geen vooropgesteld vastomlijnd traject, maar samen zoeken naar waar jouw potentie en mogelijkheden liggen. Jouw persoonlijke ontwikkeling en het beste uit jezelf halen staat centraal.  

Ons traject bevat als basis de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke trainingen. Het zwaartepunt van het programma ligt in de eerste 2 jaar, het 3e jaar helpen we je waar jij dat nodig hebt.

In het eerste halfjaar loop je een dag mee met een monteur, in een KPN winkel en op een call center. Zo leer je direct de klant goed kennen. We laten ons leiden wat het best bij jou en bij het organisatie onderdeel past en daarom werken met een combinatie van opdrachten en functies. Wij onderscheiden ons door persoonlijk maatwerk. Je wordt begeleid in het herkennen van jouw leerpunten, in hoe je verder kunt groeien en in welke keuzemogelijkheden er zijn. En keuzes zijn er volop! 

Read more

Wat zijn de werkzaamheden die je kunt doen?

 • Je bent werkzaam binnen HR team van Sales Consumer Market. Dit team is HR verantwoordelijk voor de volgende afdelingen: Online Sales, Distribution Management, External Retail & E-Tail, Regional Sales, Call Center Sales en Retail.
 • Je ondersteunt het management van de verschillende afdelingen bij uiteenlopende HR thema's op operationeel en tactisch niveau die niet onder de verantwoordelijkheid van het Shared Service Center  (genaamd MijnHR) vallen.
 • Je geeft advies over en biedt oplossing bij uitvoering van HR beleid bij o.a. in- door- en uitstroom klantvragen, personeelsplanning, verzuim, functioneren van medewerkers en toepassing van het arbeidsrecht.
 • Je implementeert HR programma's/ processen in het werkgebied zoals bijvoorbeeld Prestatiemanagement of aanpak voor verzuim.
 • Je maakt deel uit van HR Projecten met als doel om de business te optimaliseren en het HR plan uit te voeren.
 • Je bent een de professionele ondersteuner binnen het HR team.
Read more

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar leuke collega’s die zich willen ontwikkelen tot professional in het HR vakgebied en niet bang zijn voor uitdagingen. Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een (bijna) afgeronde wo-master in de richting van Human Resources;
 • Uit je CV blijkt duidelijk jouw passie voor HR;
 • Tijdens je studie heb jij jezelf bewezen door relevante bijbanen, ondernemerschap, stages, nevenactiviteiten zoals vrijwilligerswerk, buitenlandervaring of topsport;
 • Innoveren ligt je goed, je zoekt naar verbetering en je hebt altijd een klantfocus; 
 • Leren en ontwikkelen zijn onderdeel van jouw DNA;
 • Samenwerken vind je belangrijk. Je bent een echte verbinder, hebt een hands-on mentaliteit en communicatief vaardig.

The minimal requirement to apply for this trainee program is to understand the Dutch language speaking and writing near native.

Een combinatie van de bovenstaande punten bepaalt uiteindelijk of wij je uitnodigen voor een eerste gesprek. 

Read more

Hoe verloopt het selectieproces

 • Eerst solliciteer je via onze website door middel van een CV en een aantal vragen;
 • Vervolgens ontvang je een online assessment;
 • Daarna heb je een sollicitatiegesprek met de Graduate Recruiters van KPN;
 • Hierop volgt een 2e gesprek met een manager en collega;
 • De laatste ronde is een extern assessment;
 • Tot slot ontvang je de aanbieding.

Voor vragen kun je altijd terecht bij de Graduate Recruiters van KPN: Madelon Markusse (madelon.markusse@kpn.com),

Read more

Working at KPN

Branche
Telecom / IT
Technology / Industry
Number of countries
5
Headquarters Holland
Den Haag
Employee abroad
30599