Internationaal Management Traineeship - IT | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Lidl NederlandInternationaal Management Traineeship - IT

Application deadline 15-04-2016
Start date 01-10-2016
Category

IT

...
>> View all
Level
WO
Location
Huizen
Deadline:
15-04-2016 (For Past)
Category:

IT

Level:
WO
Location:
Huizen
Start date:
01-10-2016
15-04-2016
Deadline
Past
View all Traineeships from Lidl Nederland

Bouw mee aan de toekomst van Lidl én die van jezelf

Heb jij de potentie om snel te groeien en wil jij graag het maximale uit jezelf halen binnen een snelgroeiende multinational? Start dan je carrière bij Lidl.

 Eén keer per jaar, op 1 oktober starten we met een tweejarig internationaal management traineeship voor afgestudeerde master studenten in verschillende vakgebieden. Via het internationale management traineeship worden toekomstige topmanagers ‘grootgebracht’ die het verschil gaan maken en mee bouwen aan de verdere toekomst van Lidl en daarmee aan die van hen zelf.

Read more

De baan

 • n de basisfase krijg je een helder beeld van de scope van Lidl Nederland en krijg je inzicht in de synergie tussen het hoofdkantoor, de distributiecentra/regiokantoren en de filialen. Net als iedere medewerker die bij Lidl begint, start je met de twee weekse basisopleiding in een filiaal. Daarna doorloop je in een snel tempo een gedeelte van het opleidings- en ervaringstraject tot filiaalmanager, waarin je alles meekrijgt van de dagelijkse praktijk op de winkelvloer.
 • In de oriëntatiefase ga je aan de slag op drie verschillende afdelingen, voer je een project uit voor de directie en krijg je meer inzicht in de keten van Lidl door verschillende kennissessies.
 • In de laatste verdiepingsfase ga je voor een periode van zes maanden naar het internationale hoofdkantoor in Duitsland om een project uit te voeren binnen jouw eigen vakgebied. Samen met trainees uit andere Lidl landen krijg je ter voorbereiding een cursus Duits aangeboden om direct goed van start te gaan.
 • Na het doorlopen van je traineeship stroom je door in een functie die past bij jouw capaciteiten en ambitie.
 • Gedurende het traineeship doorloop je een uitgebreid trainingsprogramma gericht op je eigen persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit.
 • Om de steile leercurve vast te houden die wij van jou als trainee verwachten word je intensief begeleid in je ontwikkeling door een professionele coach.
 • Intervisiebijeenkomsten met andere trainees vinden regelmatig plaats om ervaringen uit te wisselen en een leer community te creëren.
Read more

Jouw profiel

 • Afgeronde universitaire Masteropleiding op het gebied van IT zoals Business Information Management of Management of IT.
 • 0-2 jaar werkervaring. Leidinggevende ervaring of een rol waarin jij het voortouw hebt genomen zien wij graag terug in jouw profiel. Retail ervaring is een pré.
 • Je bent pragmatisch en je staat met beide benen op de grond. Je bent zelfbewust en bent in staat om te reflecteren op jouw eigen gedrag.
 • Met jouw winnaarsmentaliteit ga je voor het beste resultaat.
 • Jouw enthousiasme en positieve insteek zorgen ervoor dat je ideeën goed kunt overbrengen en dat je anderen gemakkelijk mee krijgt. Je neemt graag het voortouw en bent een natuurlijke leider.
 • Tijdens jouw studie heb je niet stilgezeten. Naast een verklaarbaar studietempo zien wij ook graag minimaal drie nevenactiviteiten terug in jouw cv, zoals relevante bijbanen, stages, vrijwilligerswerk, buitenlandervaring, eigen onderneming/honours programma of sportactiviteiten.
Read more

Wij bieden

 • Een unieke kans om te bouwen aan jouw eigen ontwikkeling binnen de snelstgroeiende retailer van Nederland.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen tot manager.
 • Een combinatie van ‘learning on the job’, buitenlandpraktijkervaring en een uitgebreid ontwikkel- en opleidingsprogramma.
Read more

Solliciteren

Iets voor jou? We zien jouw sollicitatie graag uiterlijk 15 april 2016 tegemoet! Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Read more

Masterclass

Wil je eerst meer weten over het traineeship? Neem dan tijdens de masterclass op 12 mei 2016 een kijkje achter de schermen! Op deze dag krijg jij een beeld van Lidl als werkgever voor toptalent en ontdek je wat we jou kunnen bieden. Ook leren we jou graag persoonlijk kennen. 

 

Read more

Working at Lidl Nederland

Branche
FMCG
Retail
Number of countries
27
Headquarters Holland
Huizen
Employee in NL
17000