Maersk Line Traineeship | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Maersk Maersk Line Traineeship

Application deadline 01-01-2001
Category

Fiscaal

Marketing

...
>> View all
Level
WO
Location
Rotterdam
Duration in months
24
Deadline:
01-01-2001 (For Past)
Category:

Fiscaal

,

Marketing

Level:
WO
Location:
Rotterdam
Duration in months:
24
Start date:
-
01-01-2001
Deadline
Past
View all Traineeships from Maersk

Summary

A Traineeship at Maersk Line                   

                                                It’s your chance to shine!

 

Maersk Line is één van de grootste transportbedrijven en wereldwijd werkgever van maar liefst 110.000 mensen. Ben jij jong, ambitieus en avontuurlijk ingesteld? Dan biedt Maersk Line jou een zee aan mogelijkheden…

Als grootste containerrederij ter wereld verschepen wij goederen van a naar b, waarbij a en b hemelsbreed soms een paar oceanen uit elkaar kunnen liggen. Het is onze taak om de logistieke trajecten hiervoor perfect uit te stippelen. Maersk Line is een internationale organisatie en het bedrijf maakt deel uit van de A.P. Moller-Maersk Group.
 

Program

View program

Het Maersk International Shipping Education programma betekent: werken én leren in een internationale omgeving.

Het traineeprogramma duurt in totaal twee jaar. Jaren waarin je in eigen land drie verschillende functies vervult en ieder halfjaar een intensief trainingsprogramma van veertien dagen doorloopt aan de Maersk Shipping Academy in Kopenhagen. Waar je een eigen netwerk opbouwt van internationale high-level professionals: collega’s, vrienden en lotgenoten, die je in het vervolg van je carrière in vrijwel elke plaats van betekenis op deze aardbol weer tegen het lijf kunt lopen.

Heb je eenmaal het Maersk Shipping Academy certificaat op zak, dan gaat er pas echt een wereld voor je open. Je kunt de mogelijkheid aangeboden krijgen om te gaan werken op één van de 325 kantoren in de meer dan 125 landen waar Maersk vertegenwoordigd is.
 

Sign Up

 

Starring you 

Ambitieuze, veelbelovende starters met een drive om zich te ontwikkelen, biedt Maersk Line de kans om als trainee deel te nemen aan het Maersk International Shipping Education, oftewel M.I.S.E programma. Als opstap naar een uitdagende carrière in de logistiek of finance.

Wat heb jij in je mars voor Maersk Line?

Om in aanmerking te komen voor een traineeship bij Maersk Line dien je een relevante opleiding van tenminste vwo-niveau te hebben gevolgd. Daarnaast moet je ook vastbesloten zijn om hoge eisen aan jezelf te stellen. Want Maersk heeft je heel wat te bieden, maar vraagt ook veel van je. Op het gebied van zelf initiatief en verantwoordelijkheid nemen, nieuwe uitdagingen durven aangaan en overeind blijven in een sterk competitieve, internationaal georiënteerde omgeving.
 

Geïnteresseerd? Druk dan op de button ‘Aanmelden’ en laat je gegevens achter. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.
 

Remind me

Working at Maersk

Branche
Offshore/Maritiem
Number of countries
150
Headquarters Holland
Rotterdam
Employee abroad
117000
Employee in NL
1500