European Finance Development Programme | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

MarsEuropean Finance Development Programme

Application deadline Always open
Category

Finance

...
>> View all
Level
WO
Location
Veghel
Deadline:
(Always open)
Category:

Finance

Level:
WO
Location:
Veghel
Start date:
-
Deadline
Always open

Kun jij een deal sluiten als-ie al dente is?

Vergeet dat saaie boekhouden. Dit is meer dan rekensommetjes maken. Je zult als onderdeel van het European Finance Development Programme (EFDP) deel uitmaken van het bedrijf, als bedrijfsconsultant werken, advies en aanbevelingen geven, die sterk gewaardeerd zullen worden. En je zult tijdens het programma een grote kans maken op internationale ervaring.

Read more

Drie jaar, drie disciplines, een jaar in het buitenland

Het programma bestaat uit een traineeship van 12 maanden waarbij je werkt in supply finance, consumer finance en financial control. Elke traineeship is een echte job met grote verantwoordelijkheden. Je kunt komen te werken in een willekeurige site en in een willekeurige categorie (Chocolate, Petcare, Food, Drinks of Gum & Confections). En je zult een jaar in een van onze Europese sites werken. Je zult het bedrijf uitstekend leren kennen, ontelbare kansen krijgen om je vaardigheden te ontwikkelen, ervaring op te doen en te werken aan je managementstijl.

Read more

Welke steun kan ik verwachten?

Tijdens het programma word je gesteund door jouw manager en een mentor – een senior manager. We zullen je ondersteunen met op maat gemaakte ontwikkelingsplannen en gestructureerde opleidingsprogramma’s. Maar je zult ook beoordeeld worden op prestatie en vooruitgang. Je gaat de uitdaging aan of het is einde verhaal. Anderzijds zul je in een omgeving werken die er automatisch van uitgaat dat je over persoonlijke kwaliteiten beschikt en die een internationale loopbaan stimuleert. En als het tijdstip van jouw internationale loopbaan is aangebroken, zal ons uitzonderlijke ondersteuningspakket jou alles bieden dat je nodig hebt om je thuis te voelen in jouw nieuwe omgeving.

Read more

Waar word ik gestationeerd?

Je moet flexibel zijn wat betreft je locatie omdat je in elk van de lokale sites in Nederland kunt worden gestationeerd: Veghel of Oud- Beijerland, en je zult ook ergens buiten Nederland worden gestationeerd in een van onze Europese sites.

Read more

Profiel Trainee Finance

Als trainee kijk je voortdurend uit naar mogelijke verbeteringen voor jezelf en de organisatie. Maar om succesvol te zijn moet je zichtbare resultaten leveren. We zijn daarom op zoek naar academici met een sterke drijfveer om samen te werken en met de ambitie om de "beste van de klas" te worden als team. Een Finance-talent dat kritisch is voor wat er al is, creatief voor wat mogelijk is en met een sterk analytisch vermogen. Economen die een impact willen hebben op mensen en bedrijven en voldoende energie hebben om de uitdaging aan te gaan.

Read more

Working at Mars

Branche
FMCG
Number of countries
70
Headquarters Holland
Veghel
Employee abroad
70000
Employee in NL
1450