R&D Management Traineeship | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

MarsR&D Management Traineeship

Application deadline Always open
Category

Management

Techniek

...
>> View all
Level
WO
Location
Veghel
Deadline:
(Always open)
Category:

Management

,

Techniek

Level:
WO
Location:
Veghel
Start date:
-
Deadline
Always open

Een goed idee. Maar hoe maak je er chocolade van?

Tijdens een traineeship bij de business unit Chocolate zul je ontdekken hoe ver jouw capaciteiten en moed je kunnen brengen. Als recent afgestudeerde aan de universiteit zul je scherpe analytische vaardigheden combineren met de mogelijkheid om proactief strategische uitdagingen aan te gaan en ermee door te gaan. Er zijn verschillende posities beschikbaar in onder andere logistics, engineering, innovation, production en marketing.

Read more

Drie jaar lang uitdaging en elke dag ontwikkeling

Het drie jaar durende state-of-the-art ontwikkelingsprogramma zal onderverdeeld worden in drie opdrachten in drie verschillende gebieden, waarvan mogelijk één buiten de regio. Je zult dus veel zien, doen en leren. Door de voortdurende variatie in je werk zul je voortdurend in verschillende omgevingen met verschillende collega’s werken. We zullen je optimale begeleiding en coaching bieden en je voorbereiden om zelf senior leader te worden.

Read more

Profiel trainee R&D Management

Er wordt verwacht dat je uitstekende sociale vaardigheden en een grote flexibiliteit toont, samen met de ambitie om stimulerende kansen te grijpen om je loopbaan uit te bouwen. We verwachten niet dat je relevante werkervaring hebt, maar je hebt een Masters-diploma nodig van een technische opleiding, zoals voedingswetenschappen of gelijkwaardig. Je moet naar het buitenland willen reizen en je kennis van het geschreven en gesproken Engels moet uitstekend zijn.

Read more

Working at Mars

Branche
FMCG
Number of countries
70
Headquarters Holland
Veghel
Employee abroad
70000
Employee in NL
1450