MCP | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

ORMITMCP

Application deadline Always open
Category

Finance

Management

Marketing

Operations

Sales

...
>> View all
Level
WO
Location
De Bilt
Deadline:
(Always open)
Category:

Finance

,

Management

,

Marketing

,

Operations

,

Sales

Level:
WO
Location:
De Bilt
Start date:
-
Deadline
Always open

Beschrijving

Je leiderschapskwaliteiten ontwikkelen terwijl je ontdekt waar je het best tot je recht komt!

 Het tweejarige ORMIT Multicompany Programma (MCP) heeft tot doel je talenten en leiderschapskwaliteiten heel gericht te ontwikkelen. Je ontdekt waar jouw kracht zit en in welke functie of bij welk type organisatie je het beste tot je recht komt. Twee jaar lang voer je verschillende opdrachten uit bij twee tot vier toonaangevende bedrijven. In korte tijd doe je veel ervaring op in verschillende disciplines, organisaties en bedrijfsculturen en ontdek je in welke context jouw talenten het beste tot hun recht komen. Je wordt uitgedaagd om een goed resultaat neer te zetten en het beste uit jezelf te halen. 

Een juiste match tussen organisatie, functie en jouw talent zorgt voor maximaal rendement en de start van een duurzame carrière. Na 2 jaar stroom je door naar een van de deelnemende organisaties. Dit is geen verplichting, maar wel een ontzettend mooie springplank om jezelf direct naar een stevige managementpositie te katapulteren. 
Read more

Intensief ontwikkelprogramma

Naast de opdrachten bestaat het traineeship uit een intensief ontwikkelprogramma met training, intervisie, coaching en de ervaring om onderdeel te zijn van de ORMIT-organisatie. Je krijgt een persoonlijke Talent Development Manager die jou coacht vanuit onze aanpak van waarderend coachen. Deze manier van coachen is een inspirerend voorbeeld voor jouw latere aansturing en begeleiding van mensen. In intervisiebijeenkomsten deel je je ervaringen met andere ORMIT’ers. Deze combinatie van ervaren en ontwikkelen zorgt ervoor dat je snel groeit in je professionele rol.

Read more

Het Multicompany Programma biedt jou:

Voor ons Multicompany Programma zijn wij op zoek naar kandidaten met: 

  • Een afgeronde academische opleiding, bij voorkeur op het gebied van bedrijfskunde, economie of finance
  • Maximaal 3 jaar werkervaring
  • Naast je studie heb je je talent al bewezen in verschillende nevenactiviteiten
Read more

Het verschil maken als manager

Wij zijn op zoek naar bevlogen talent dat de ambitie heeft om het verschil te maken als leidinggevende en bereid is te investeren in zichzelf. Naast persoonlijk leiderschap, vraagt dat om eigenschappen als verbindend vermogen, resultaatgerichtheid, gedrevenheid, flexibiliteit en leervermogen. Dat is waar ORMIT bekend om staat. Dat is wat wij zoeken en beloven aan de organisaties waarmee wij samenwerken. 

Read more

Martijn over zijn opdracht bij Shell

"Het deel van Shell waar ik actief ben (de Nederlandse Aardolie Maatschappij) staat voor grote uitdagingen, waardoor veel reorganisaties en veranderingstrajecten noodzakelijk zijn. Ik zorg ervoor dat we overzicht houden op de verschillende programma's. Dit doe ik onder meer door de samenwerking tussen het bedrijf en de Ondernemingsraad te verbeteren, maar ook door processen te standaardiseren. Tegelijkertijd ben ik zelf een reorganisatietraject aan het begeleiden. Erg spannend, het heeft echt impact op mensen, maar het zorgt er evengoed voor dat het bedrijf beter klaar is voor de toekomst. Bovendien is het een inzichtelijke manier om te zien of de procesverbeteringen die ik doorvoer in de praktijk goed werken. Alles valt zo op zijn plek. 
  
Daarnaast ben ik bezig met het analyseren van de interne communicatiestrategie. Worden medewerkers voldoende meegenomen in alle veranderingen? En kunnen ze dit aan? Erg belangrijke vragen die een organisatie in beweging niet mag vergeten. 
  
Het leukste aan mijn rol vind ik de vrijheid die ik krijg. Zo heb ik een instrument gemaakt waarmee ik snel kan nagaan waar nieuwe kansen voor reorganisaties liggen en denk ik mee over vraagstukken met betrekking tot expats. Dat ik dit alles bovendien mag doen in een bedrijf als Shell - en dan ook nog eens bij de NAM, waar behoorlijk wat om te doen is - vind ik enorm inspirerend en leerzaam!" 

Read more

Procedure

Sollicitatiebrief en cv
Geïnteresseerd in een van onze vacatures? Dan nodigen wij je uit om een motivatie brief te sturen met een uitgebreid cv. Geef in je cv een duidelijke omschrijving van je studie, stages, afstuderen, nevenactiviteiten en werkervaring en de daarbij behaalde resultaten.

Stuur de brief en het cv per e-mail naar werving@ormit.nl. Voldoet je profiel aan de beoordelingscriteria? Dan ziet de procedure er als volgt uit:

Het sollicitatiegesprek

In dit gesprek sta jij als persoon centraal en bespreken we jouw motivatie voor ORMIT.

De assessmentdag

Indien het gesprek positief is verlopen, nodigen we je uit voor het assessment. Als voorbereiding op het assessment maak je een Persoonlijkheidsvragenlijst (Big Six). Tijdens de dag maak je een capaciteitentest, presenteer jij jezelf aan de assessoren en medekandidaten, doe je rollenspelen en voer je verschillende individuele gesprekken.

Wanneer blijkt dat je voldoet aan de eisen die ORMIT stelt, word je uitgenodigd voor een aannamegesprek.

Het aannamegesprek

In het aannamegesprek worden je arbeidsvoorwaarden toegelicht en samen komen we overeen wanneer je in dienst komt bij ORMIT.

Read more

Working at ORMIT

Branche
Consultancy
Technology / Industry
Number of countries
2
Headquarters Holland
De Bilt
Employee in NL
160