MCP Business & IT | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

ORMITMCP Business & IT

Application deadline Always open
Category

IT

Management

Marketing

Operations

Sales

...
>> View all
Level
WO
Location
De Bilt
Deadline:
(Always open)
Category:

IT

,

Management

,

Marketing

,

Operations

,

Sales

Level:
WO
Location:
De Bilt
Start date:
-
Deadline
Always open

Wil je een managementcarrière op het snijvlak tussen Business en IT?

Ben jij dat talent met een bewezen affiniteit met IT? Ben je in staat om in een IT-omgeving een team gericht op resultaten te sturen? Dan ben jij het talent dat wij zoeken voor het Multicompany Programma Business & IT!

 
Read more

De start van een succesvolle carrière

Het ORMIT Multicompany Programma Business & IT (MCP B&IT) bereidt je voor op een managementcarrière op het snijvlak tussen Business en IT. Tijdens dit ORMIT traineeship werk je twee jaar, binnen een IT-context, aan de ontwikkeling van je leiderschapskwaliteiten en persoonlijke ontwikkeling. Dit alles met een duidelijk doel, namelijk jouw persoonlijke en professionele groei.

Read more

Praktijkervaring opdoen in een IT-omgeving

Ervaringsgericht leren is één van de meest effectieve methoden voor talent- en leiderschapsontwikkeling. De opdrachten bij onze participanten staan dan ook centraal tijdens het ORMIT MCP B&IT. De projecten spelen zich voornamelijk af op het snijvlak van business en IT. Zo leer je in de praktijk wat een IT-omgeving van jouw leiderschap vraagt. Omdat je opdrachten bij verschillende organisaties doet, kom je er vanzelf achter welke omgeving het best bij jou past. Denk hierbij aan bedrijven als Shell, ABN AMRO, ASML, Philips, Rabobank en Nike.

Read more

Intensief ontwikkelprogramma

Naast de opdrachten bestaat het traineeship uit een intensief ontwikkelprogramma met training, intervisie, coaching en de ervaring om onderdeel te zijn van de ORMIT-organisatie. Je krijgt een persoonlijke Talent Development Manager die jou coacht vanuit onze aanpak van waarderend coachen. Deze manier van coachen is een inspirerend voorbeeld voor jouw latere aansturing en begeleiding van mensen. In intervisiebijeenkomsten deel je je ervaringen met medetrainees. Deze combinatie van ervaren en ontwikkelen zorgt ervoor dat je snel groeit in je professionele rol.

 
Read more

Het Multicompany Programma Business & IT biedt jou:

• Uitdagende projecten bij top organisaties op het snijvlak van business en IT 
• Persoonlijke en professionele ontwikkeling 
• Een inspirerende omgeving van ORMIT en van talentvolle mede trainees 
• Werken aan leiderschapskwaliteiten in diverse omgevingen 
• Twee jaar je eigen professionele coach 
• Een intensief opleidingsprogramma 
• De mogelijkheid om na deze twee jaar in dienst te treden bij één van de deelnemende organisaties  

Read more

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Voor ons Multicompany Programma Business & IT zijn wij op zoek naar: 

  • Afgestudeerde academici met een IT-gerelateerde studie of bedrijfskundige/economische achtergrond
  • Maximaal 3 jaar werkervaring
  • Een duidelijke affiniteit met IT; denk aan werkervaring of IT-activiteiten naast of tijdens je studie
  • Managementkwaliteiten en ambitie
Read more

Gedreven en ambitieus

Om je leiderschapsambities waar te maken, wil je graag in jezelf investeren. Dat vraagt om persoonlijk leiderschap in combinatie met verbindend vermogen, resultaatgerichtheid, flexibiliteit en leervermogen.

Read more

Vincent Bergsma over zijn ervaring bij ABN AMRO

“Als business minded IT’er heb ik als management consultant bij de IT afdeling van de ABN AMRO het management ondersteund bij het verbeteren van verschillende processen. Door mijn passie voor IT oplossingen heb ik snel sterke relaties kunnen opbouwen met de medewerkers en heb ik niet alleen veel draagvlak voor veranderingen kunnen bewerkstelligen, maar ook een aantal verbeter initiatieven kunnen starten.

Mijn IT kennis helpt me daarbij met name bij het op waarde schatten van verschillende inputs en bij het maken van de verbinding tussen de IT en business afdelingen van een participant. Het gevolg: meer resultaat dan verwacht, een heel interessante opdracht en een tevreden opdrachtgever.”

Read more

Procedure

Sollicitatiebrief en cv
Geïnteresseerd in een van onze vacatures? Dan nodigen wij je uit om een motivatie brief te sturen met een uitgebreid cv. Geef in je cv een duidelijke omschrijving van je studie, stages, afstuderen, nevenactiviteiten en werkervaring en de daarbij behaalde resultaten.

Stuur de brief en het cv per e-mail naar werving@ormit.nl. Voldoet je profiel aan de beoordelingscriteria? Dan ziet de procedure er als volgt uit:

Het sollicitatiegesprek
In dit gesprek sta jij als persoon centraal en bespreken we jouw motivatie voor ORMIT.

De assessmentdag
Indien het gesprek positief is verlopen, nodigen we je uit voor het assessment. Als voorbereiding op het assessment maak je een Persoonlijkheidsvragenlijst (Big Six). Tijdens de dag maak je een capaciteitentest, presenteer jij jezelf aan de assessoren en medekandidaten, doe je rollenspelen en voer je verschillende individuele gesprekken.

Wanneer blijkt dat je voldoet aan de eisen die ORMIT stelt, word je uitgenodigd voor een aannamegesprek.

Het aannamegesprek
In het aannamegesprek worden je arbeidsvoorwaarden toegelicht en samen komen we overeen wanneer je in dienst komt bij ORMIT.

Read more

Working at ORMIT

Branche
Consultancy
Technology / Industry
Number of countries
2
Headquarters Holland
De Bilt
Employee in NL
160